Biraz gerçekçi konuşayım;şimdi artik forumca yillarca ezberledigimiz birsey var. Bazı üyeler senelerce girmeyip sanki burayi yeni kesfetmis gibi 1 günde konu rekoru kirmaya calisiyorlar ama konular ya alakasiz yorumlara kayiyor yada alaka olmayan konular aciliyor. Yani adepte olmalarin da ters etki yaratiyor ve tabiki de uyum yerine,alisamadiklarindan farkli dunyalari yasiyormuslar gibi farkli davraniyorlar. Sonu ne mi oluyor? hizli giden atin olayi olup,1-2 gune forumdan gonderilmis oluyor. Sizinde sonunuz boyle gibi sayin konuyu acan,heycan yapmaniza gereksiz kendinizi kasmaniza gerek yok. Ben söylüyorum ama umuyorum ki o herkezin gibi sonunuz olmaz. ümit ediyorum.
bu yazdığınız dil türkçe mi? herkez demişsiniz adepte demişsiniz daha birçok dil bilgisi yanlışı var. böyle birini kaale alamam.
Yani beni elestirirken kendi gol olmusCümleye büyük harfle başlayınız.
Türkçe gibi özel isimlerin ilk harfini büyük harfle yazınız.
Benzer terimleri, olayları, söz öbeklerini virgül kullanarak birbirinden ayırınız.
Ayrıca "kaale" değil, "kale" olmalıydı doğrusu.
kendi kalesine gol atmakta diyoruz biz o yapilana

Tamam otur 100Cümleye büyük harfle başlayınız.
Benzer terimleri, olayları, söz öbeklerini virgül kullanarak birbirinden ayırınız.

VuhuuuCümleye büyük harfle başlayınız.

Biz buna "kanırtmak" diyoruzCümleye büyük harfle başlayınız.
Aklıma geldide :Hangi sinema bu saatte hizmet veriyorDaha yeni geliyorum filmden 15 dk oldu çıkalı =) ben çok ama çok beğendim tavsiye ederim başta sıkıcı idi ama sonlara doğru çok güzeldi =)