recep ivedik 4'e giden insanlar

Sponsorlu Bağlantılar

caferdondu

caferdondu

Üye
    Konu Sahibi
recep ivedik 4'e giden insanlar
günlük hayatta görüşmeyi kestiğim kişiler. kardeşim gitmiş onunla konuşmayı kestim. böylesi birşeye prim veren insanların benim hayatıma katacağı hiçbir şey yoktur çünkü.

Invoke

Invoke

Üye
Çıkar ilişkisi diyorsun yani sana bir şey katmıyorsa önemsizdir.

• Beğen
Tepkiler: Kit Kat, Türe, Emrgncy ve 2 diğerleri
nokia_belle

nokia_belle

Üye
Biraz gerçekçi konuşayım;şimdi artik forumca yillarca ezberledigimiz birsey var. Bazı üyeler senelerce girmeyip sanki burayi yeni kesfetmis gibi 1 günde konu rekoru kirmaya calisiyorlar ama konular ya alakasiz yorumlara kayiyor yada alaka olmayan konular aciliyor. Yani adepte olmalarin da ters etki yaratiyor ve tabiki de uyum yerine,alisamadiklarindan farkli dunyalari yasiyormuslar gibi farkli davraniyorlar. Sonu ne mi oluyor? hizli giden atin olayi olup,1-2 gune forumdan gonderilmis oluyor. Sizinde sonunuz boyle gibi sayin konuyu acan,heycan yapmaniza gereksiz kendinizi kasmaniza gerek yok. Ben söylüyorum ama umuyorum ki o herkezin gibi sonunuz olmaz. ümit ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: doqukans2, coolasker54, hasaneness ve 5 diğerleri
caferdondu

caferdondu

Üye
    Konu Sahibi
Biraz gerçekçi konuşayım;şimdi artik forumca yillarca ezberledigimiz birsey var. Bazı üyeler senelerce girmeyip sanki burayi yeni kesfetmis gibi 1 günde konu rekoru kirmaya calisiyorlar ama konular ya alakasiz yorumlara kayiyor yada alaka olmayan konular aciliyor. Yani adepte olmalarin da ters etki yaratiyor ve tabiki de uyum yerine,alisamadiklarindan farkli dunyalari yasiyormuslar gibi farkli davraniyorlar. Sonu ne mi oluyor? hizli giden atin olayi olup,1-2 gune forumdan gonderilmis oluyor. Sizinde sonunuz boyle gibi sayin konuyu acan,heycan yapmaniza gereksiz kendinizi kasmaniza gerek yok. Ben söylüyorum ama umuyorum ki o herkezin gibi sonunuz olmaz. ümit ediyorum.

bu yazdığınız dil türkçe mi? herkez demişsiniz adepte demişsiniz daha birçok dil bilgisi yanlışı var. böyle birini kaale alamam.

KayraBey

KayraBey

Üye
Birileri ağır işsiz :D

• Beğen
Tepkiler: doqukans2, Türe, Emrgncy ve 7 diğerleri
BelaMonte

BelaMonte

Üye
Konu tamamen saçma. Sen gülmezsin o adama ama başkaları güler. Bir sen mi akıllısın onca kişi değil? Tabi ki hayır.

• Beğen
Tepkiler: İhtiyar007, caferdondu ve Dede
Invoke

Invoke

Üye
bu yazdığınız dil türkçe mi? herkez demişsiniz adepte demişsiniz daha birçok dil bilgisi yanlışı var. böyle birini kaale alamam.

Cümleye büyük harfle başlayınız.
Türkçe gibi özel isimlerin ilk harfini büyük harfle yazınız.
Benzer terimleri, olayları, söz öbeklerini virgül kullanarak birbirinden ayırınız.
Ayrıca "kaale" değil, "kale" olmalıydı doğrusu.

• Beğen
Tepkiler: doqukans2, .caner., Emrgncy ve 4 diğerleri
nokia_belle

nokia_belle

Üye
Benzer terimleri, olayları, söz öbeklerini virgül kullanarak birbirinden ayırınız.
Yani beni elestirirken kendi gol olmus:D kendi kalesine gol atmakta diyoruz biz o yapilana:)

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Ben hiç gitmedim serisine . Sırf küfür diye ama kimseye de gitme diyemiyorum . Desem hayatımdan sana ne der . Dönem böyle . Insanlar stresli şehir hayatı tuhaf . Bu hale getiren başı pc den cepten kaldırmayan bizleriz . Hepimiz sanki bir kraliz .
Iş yerinde bi büyük abimiz var . Misafirliğe gittim dedi. Hemde cenaze yalnış hatırlamaz isem . Gençler kafası eğik telefonla uğraşıyor kimse kimseyi görmüyor
. Sanal hayata hoş geldiniz :)

• Beğen
Tepkiler: İhtiyar007
0MG90

0MG90

Üye
Bu neyin kafası ya

• Beğen
Tepkiler: Van Hohenheim, İhtiyar007 ve nokia_belle
KayraBey

KayraBey

Üye
Tamam otur 100 :D:D:D

• Beğen
Tepkiler: doqukans2, Emrgncy, İhtiyar007 ve 1 kişi daha
İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Ben böyle konu görmedim

• Beğen
Tepkiler: nokia_belle
İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Vuhuuu :D

• Beğen
Tepkiler: nokia_belle
yaren_dede

yaren_dede

Üye
Filmin reklami cok itici geldi ama sirf benden uzak durman icin filme gidicem :D

• Beğen
Tepkiler: turancen, doqukans2, .caner. ve 5 diğerleri
Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
zevkler ve renkler tartışılmaz bunu o kafana sok anladın mı

xavxmaxi

xavxmaxi

Emekli Yönetici
:polis:

• Beğen
Tepkiler: 0MG90 ve -Börteçine-
coolasker54

coolasker54

Üye
Biz buna "kanırtmak" diyoruz :anlas:Aklıma geldide :
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
By_Casparov

By_Casparov

Üye
:lac::lac::lac::ah

esmeran3

esmeran3

Üye
Daha yeni geliyorum filmden 15 dk oldu çıkalı =) ben çok ama çok beğendim tavsiye ederim başta sıkıcı idi ama sonlara doğru çok güzeldi =)

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
Daha yeni geliyorum filmden 15 dk oldu çıkalı =) ben çok ama çok beğendim tavsiye ederim başta sıkıcı idi ama sonlara doğru çok güzeldi =)
Hangi sinema bu saatte hizmet veriyor :D

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-

Üst Alt