recep ivedik 4 geliyor !!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Burak

Üye
    Konu Sahibi
recep ivedik 4 geliyor !!!!!!!

Recep, hayranlarından gelen "Yüksek bütçeli film isteriz" beklentilerine de kulak verdi. İvedik yeni filminde yaşadığı mahalleden çıkıp yurtdışına seyahat bile edecek!

Recep'e biraz para harcatın!
filminin ardından başlayan, "O kadar para kazanıyorlar ama filme hiç para harcamıyorlar. Bu kahraman, pahalı prodüksiyonu hak ediyor" çağrılarına kahramanın yaratıcısı Şahan Gökbakar ve yapımcısı Faruk Aksoy kayıtsız kalmadı. Filmin üçüncü verisyonunun da mütevazı bir bütçeyle çekilmiş olmasından sıkılan izleyici artık 'Recep İvedik'e bütçe ayrılması gerektiğinde ısrar edince, filmin yaratıcıları bu talebi gündemlerine aldı. 12 Şubat'ta vizyona giren ve üç günde tüm zamanların izlenme rekorunu kırarak 1 milyon 153 bin 71 gişe yapan 'Recep İvedik 3'ün başarısının tadını çıkaran Aksoy Film ve Özen Film, serinin dördüncü filmi için sürprizler düşünmeye başladılar bile. Şimdi sinema kulislerinde en çok, 'Recep İvedik'in dördüncü versiyonunda karakterin yurtdışına çıkacağı ve orada maceralarına devam edeceği konuşuluyor.
İzleyicinin internette yaptığı yorumlar:
"Şahan'ın bir sonraki filmlere biraz daha para harcamasını diliyorum. Mesela, çıkar Recep'i yollara. Avrupa'ya Amerika'ya götür... Biraz daha para harca Şahan. Zaten yedi sülalene yetecek kadar para kazandın!" "Son filmde yine güldük ama ortada hikaye yok. Maddi standartı çok düşük. Şu, halk kahramanına biraz para harcayın. Eleştirmenler hiç değilse prodüksiyon için 'güçlü' desin."

(alıntıdır)
 
  • Beğen
Tepkiler: M3L!H, Lina_TR, Necmati ve 1 kişi daha


OğuzcanAbi

Üye
beklioruz
 

Lacrymosa

Üye
Askere gitmeyen vatan haini değil mi bu?
 

Burak

Üye
    Konu Sahibi
lacrymosa
kim gitmemiş askere
şahan mı ?
 
Samsun55''

Samsun55''

Üye
Heyecanla Bekliyoruz :D
 
Necmati

Necmati

Üye
3 pek iddialı değildi zaten bakalım 4'te daha iyi bir film çıkar İnşallah....
 
Samsun55''

Samsun55''

Üye
Gercekten ya 3. filmi cok sacma olduydu.
Insallah 4 oyle olmaz
 
Love Prince

Love Prince

Üye
hadi bakalım bekliyoruz :D
 

Lacrymosa

Üye
Evet.
 
Revengeful

Revengeful

Emekli Yönetici
Sıktı artık ...
 
Revengeful

Revengeful

Emekli Yönetici
Gonusma layn ! :D
 
rapege

rapege

Üye
hadi hayırlısı
 
PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
beğenmediğim filmler arasındadır.Nedeni sadece tek kisi komedi yapıyor orada adam kendi şovunu yapıyor güldürmek için küfürlü belaltı şakalar yapıyor.Ama bence komedi dediğin sadece küfürle olmamalıdır.Türk sinemasında bu cok var o yüzden yabancı komediler biraz daha çekici geliyor bana.Ama eski Türk komedileri cok iyiydi televizyonda hic cıksa sıkılmadan izlerim.Yani komedi bana göre belaltı şakalar yerine akıllıca yapılan şakalardır.
 
'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
Gercekten ya 3. filmi cok sacma olduydu.
Insallah 4 oyle olmaz


dedikLerine kaTıLıyorum.


ayrıca askere giTmeyen vaTan haini demis bi arkadas.savunmuyorum ama:


"Bu nokta itibariyle her Turk vatandaşı gibi askerlik görevimi yapmak için askerlik subesine basvurdum. Beni muayeneye yolladılar. Gittigim muayene sonucu heyetin karsına cıktım.boyumu ve kilomu ölçtüler. Boyum 1.84 kilom 135 çikti. TSK sağlık yeteneği yönetmeliğinde belirlenmiş boy ve kilo endeksinde saptanan değerlere uyum sağlamadığımı belirttiler ve askerliğe elverişli olmadığım kararını verdiler. Bütün bu süreçte normal bir vatandaşa nasıl davranıldıysa bana da aynı şekilde davranılmıştır."



kaynak:

 
Utku

Utku

Üye
:oke:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt