realtek pcie gbe family controlle sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

alayınaa

Üye
    Konu Sahibi
realtek pcie gbe family controlle sorunu
arkadaşlar hayırlı günler herkese benim anakartla ilgili bi sorunum war
anakartımın modeli m5a78-lm lx biosu güncelledikten sonra realtek pcie gbe family controller bagdaştırıcısı sürücüyle veya donanımla ilgili sorunlar yaşıyor die bir hata alıyorum ve internete baglanamıyorum ne yapmam gerek hiç bilmiyorum çözümü varsa yazarmısınız biosuda ben güncellemedim aygıt yöneticisine baktımda başlıktaki yazının yanında ünlem işareti war sürücüyü güncelledim format bilee attım olmuyor dier forumlardada bi cevap yok aktif bi forum olarak içinizdeki dahiler bi el atsın lütfen şimdiden teşekkürler

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar hiçmi bilen yok

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar hayırlı günler herkese benim anakartla ilgili bi sorunum war
anakartımın modeli m5a78-lm lx biosu güncelledikten sonra realtek pcie gbe family controller bagdaştırıcısı sürücüyle veya donanımla ilgili sorunlar yaşıyor die bir hata alıyorum ve internete baglanamıyorum ne yapmam gerek hiç bilmiyorum çözümü varsa yazarmısınız biosuda ben güncellemedim aygıt yöneticisine baktımda başlıktaki yazının yanında ünlem işareti war sürücüyü güncelledim format bilee attım olmuyor dier forumlardada bi cevap yok aktif bi forum olarak içinizdeki dahiler bi el atsın lütfen şimdiden teşekkürler

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar hiçmi bilen yok
arkadaşlar bilen yazsın lütfen

Adilx05

Adilx05

Üye
Biossu Eski Yazılımına Geri Çevir Bios Ayarlarından :oke:

Üst Alt