Real'den Cimbom'a Geliyor! Galatasaray Transferde Düğmeye Bastı

Sponsorlu Bağlantılar

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
    Konu Sahibi
Real'den Cimbom'a Geliyor! Galatasaray Transferde Düğmeye Bastı
kırmızılılar 'in genç yıldızını kadrosuna katmak için harekete geçti!

Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid'in ardından grupta ikinci olarak bir üst tura çıkmayı başaran Galatasaray'da teknik direktör bir an önce transfer istiyor! Ligde 'nin 11 puan gerisinde bulunan ve bu puan farkını bir an önce kapatmak için "Değişim için devre arasını bile beklemeyeceğiz" diyerek rotasyona gideceğini belirten Mancini, Ocak ayında transfer için düğmeye bastı.

Roberto Mancini'nin defans planı İngiltere'den. Ancak orta sahayı Brezilyalı bir gençle doldurmaya kararlı. Real Madrid'de forma giyen Carlos Henrique Casemiro'yu kiralık ya da bonservisini alarak kadrosuna katmak isteyen Cimbom, kesenin ağzını açtı.

Sao Paolo'dan geldiği günden bu yana istikrarlı bir şekilde forma şansı bulamayan 21 yaşındaki oyuncuyu önce satın almak için girişimlerini yapacak olan Galatasaray, eğer Madrid ret cevabı verirse kiralık opsiyonunu masaya koyacak!

6 milyon Euro bonservis bedeli bulunan Casemiro için 8-9 milyon Euro civarlarına çıkabileceği iddia edilen Galatasaray'ın, bu transferi bir an önce bitirmek istediği konuşuluyor.

CASEMIRO KİMDİR?
Orta sahada forma giyen genç oyuncu defansif müdahalelerdeki başarısıyla dikkat çekiyor. Sao Paulo alt yapısında yetişen 1.84’lük futbolcu fizik gücüyle de dikkat çekiyor. Tabii birini yıldız adayı yapması için bu özelliklerden çok daha fazlası gerek… Bu 1992 doğumlu oyuncuda da fazlasıyla mevcut. Öldürücü uzun paslar, hava toplarındaki hâkimiyet, savunmaya olan yardımı ve orta sahayı toparlamasıyla gelecekte adından çok söz ettirecek.

Tam adı: Carlos Henrique Casimiro
Pozisyon: Orta saha, defansif orta saha
Doğum tarihi: 23 Şubat 1992
Boy: 1.84
Kilo: 80 kg
buda casimironun tanıtım videosu


Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
 


TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
defans kanatlarıına ve orta saha kanatlarına takviye şart
 
-India-

-India-

Üye
casemiro ne zamandan beri yıldız oldu? böyle oyuncularla ilerleyemeyiz daha kaliteli isimler lazım
 
SHS

SHS

Üye
bundan daha iyileri var, saçmalamasınlar
 
Murat Alper

Murat Alper

Moderator
    Konu Sahibi
kaynak amkspor gazetesi :D :ehe
 
Kingmortall

Kingmortall

Üye
bunlarla bu ıs yurumez daha ıyı ısımler lazım
 

Benzer Konular



Üst Alt