real racing 3 hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alical33

alical33

Üye
    Konu Sahibi
real racing 3 hakkında
bu oyun wp platformuna gelmeyecekmiydi ? bb 10 için yayımlanmış hani wp artık 3. büyük işletim sistemiydi neden bb 10 gelipte wp ye gelmedi ki bu oyun ? veya gelecekmi bi bilgi varmı acaba

blackss

Üye
valla haklısın bugun bir oyun daha hem androide hem blackberry e aynı anda geldi hala wp icin çıkmadı real racing 3 wp8 e gelsede kesin ücretli olur ocak ta borcum bitecek o zamana kadar wp8 toparlanmazsa o zaman bırakırım! nokia da hala kamera uzerinden biseyler yapmaya calıssın dursun sanki surekli elimizde kamera resim cekiyoruz kafayı kamera ile bozmus adamlar...:kotu:

Heimdalll

Heimdalll

Üye
Valla siz yine iyisiniz gelse oynayacaksınız bize yine 512 MB ram sınırı gelir

• Beğen
Tepkiler: skynet

alo123

Üye
Açıkcası bende bıktım artık. 920yi 2 ay beklemiştim çıktığı gibi aldım fakat 1 sene olacak sistem hala oturmadı yerine. O zamanki 1650 liram şuan elimde olsa hayatta almam tekrar. S4, İ5. HTC One gibi seçimler yapardım.

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
Açıkcası bende bıktım artık. 920yi 2 ay beklemiştim çıktığı gibi aldım fakat 1 sene olacak sistem hala oturmadı yerine. O zamanki 1650 liram şuan elimde olsa hayatta almam tekrar. S4, İ5. HTC One gibi seçimler yapardım.

sabırlı olmalısın.android direk ics ile çıkmadı.android ilk çıktığında symbian kraldı :) yani herşeyin bir başlangıcı ve sonu var :)

papakudioflu

papakudioflu

Admin
gelecek olan oyun ve uygulamalarla ilgili bilgi ortaya çıktığı andan itibaren kısa surede sizlerle paylaşmaya çalışıyoruz. Spesifik olarak her üye bekledigi oyun ve uygulama için bu şekilde konu açarsa forum kullanılamaz hale gelir. :locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt