ozdenizdereli
Üye
-
Konu Sahibi
-
İngilizce metin de aynı mantıkla işliyor zaten... Yine de teşekkürler kardeşim...
aslında saatler surecek ısleri cok uzatıyorlar.benim bildigim,dedemin telefonu arızalanmıstı getirmeleri tam 1 ay surdu.adamın dedigine gore 1 hafta servise gidis 1 haftada servisten gelis suruyormuso zaman bende deneyeyim diyecektim ama telefonum serviste halen şu ekranı yapamadılar yahu...
Çok teşekkürler dostum.Bende grafikler kötüydü aynalar falan boş görünüyordu extrahigh yaptım ps3 oyunu gibi oldu valla
aslında saatler surecek ısleri cok uzatıyorlar.benim bildigim,dedemin telefonu arızalanmıstı getirmeleri tam 1 ay surdu.adamın dedigine gore 1 hafta servise gidis 1 haftada servisten gelis suruyormus
Bilmiyorum valla kardesAt arabasiylami goturup getirmisler
Paylasim icin
birde sitede yeniyim de şu yandaki pil ne anlama geliyorKardeşim bir türlü beceremedim benim telefon A50 64/6 AndroidLow a yapınca Bir şey değişmiyor ve yaptıktan sonra yeni bir en yüksek ayar dosyası geliyor bir işe yaramadı ben mi yapamadım bilmiyorum belki benim tel düşük değil orta seviye ayarda oynatıyodur dedim mid1 ve mid2 var mid1 i denedim aynı şekilde yapmayı yine olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?