Uygulama Real Racing 2 Sorunu yardımmm

Sponsorlu Bağlantılar

tory1tory

tory1tory

Üye
    Konu Sahibi
Real Racing 2 Sorunu yardımmm
ben avea intoucha real racing 2 armv6 yükledim çalışıyor fakat 1 tane kamera açısında çalışıyor diğer kamera açılarında oyunun ekranı simsiyah oluyor ( yarıştayken ) sadece arabanının önünü gösteren kamera çalışıyor yani bende bunu pek sevmiyorum acaba diğer kamera açılarında nasıl oynayabilirim ???

- - - Eklendi - - -

çomolokko

Üye
gpu markanı kontrol et.mali adreno power vr gibi türleri var.cihazının hangisi olduğunu öğren ve oyunun data dosyasını uygun olanını indir kolay gelsin.

tory1tory

tory1tory

Üye
    Konu Sahibi
gpu markam adreno200 dü heralde

- - - Eklendi - - -

zaten indirdiğim oyunda adreno 200 dü kardeş?

The Shadow

The Shadow

Üye
gpu markam adreno200 dü heralde

- - - Eklendi - - -

zaten indirdiğim oyunda adreno 200 dü kardeş?
real racing 3 indirerek bu sorundan kurtulabilirsin :) google play de rr3 graphics diye program var onu indirip low seçersen kasmaz da :oke:

tory1tory

tory1tory

Üye
    Konu Sahibi
avea intouch real racing 3 ü nasıl açsın kardeim 600 mhz + 512 ram ile + avea intouch armv6 real racing armv7 deilmi ??

The Shadow

The Shadow

Üye
avea intouch real racing 3 ü nasıl açsın kardeim 600 mhz + 512 ram ile + avea intouch armv6 real racing armv7 deilmi ??
sen dediğimi bir dene bir bildiğimiz var ki konuşuyoruz rr3 graphics ten low a çekince çalışıyor

tory1tory

tory1tory

Üye
    Konu Sahibi
tory1tory

tory1tory

Üye
    Konu Sahibi

boyutunu bilmiyorum benim tercihim nfs mw rr3 oynamıyorum

- - - Eklendi - - -

bi araştır :)

wifi den çekicemde her apk uyar dimi ?

- - - Eklendi - - -

kardeş apk yı yükledim Malesef Real Racing 3 durdu hatası aldımmm

tory1tory

tory1tory

Üye
    Konu Sahibi
1.6 gb hafızam var biryerden baktım datası 750 mb di ama rar dı nasıl yetmemiş rahat yetmesi lazımm

- - - Eklendi - - -

1.6 gb hafızam var biryerden baktım datası 750 mb di ama rar dı nasıl yetmemiş rahat yetmesi lazımm

The Shadow

The Shadow

Üye
real racing 2 nin başka apk larını dene sende :)

The Shadow

The Shadow

Üye

- - - Eklendi - - -

.rar sıkıştırılmış dosyadır içinden çıkartmadan gerçek boyutunu bilemezsin :)

- - - Eklendi - - -

3 apk denedim yetmezmi ? :S
yeter ama sorunun çozülmediyse başka çozümler bulman lazım :)

tory1tory

tory1tory

Üye
    Konu Sahibi
The Shadow

The Shadow

Üye
hiçbir .rar dosya 2 katı kadar sıkıştılamaz 2 katı olsa bile benim yerim yinede yetiyor :(
3 mb lik .rar lı pc oyunu gordum içinden çıkardım 4.3 GB ayrıca oyun sorunsuz çalışıyordu bunu bana mı soyluyorsun :)

tory1tory

tory1tory

Üye
    Konu Sahibi

3 mb lik .rar lı pc oyunu gordum içinden çıkardım 4.3 GB ayrıca oyun sorunsuz çalışıyordu bunu bana mı soyluyorsun :)

oha nerde gördün onu hem malesef real racing 3 durdu diyince telefonun sistem özelliklerinden kaynaklanmazmı çünkü çok üst düzey bir oyun :S

The Shadow

The Shadow

Üye
oha nerde gördün onu hem malesef real racing 3 durdu diyince telefonun sistem özelliklerinden kaynaklanmazmı çünkü çok üst düzey bir oyun :S
sanmam hafıza yetmediyse durdurulması normal senin dediğin de olabilir ama :D

- - - Eklendi - - -

5-6 yıl once gordum gta sa :D

tory1tory

tory1tory

Üye
    Konu Sahibi
neyse fifa 12 yüklüyeyin bari güzele benziyor :p :P

Üst Alt