Real Madrid'e sahasında büyük şok

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
    Konu Sahibi
Real Madrid'e sahasında büyük şok
İspanya La Liga'nın 27. haftasında lider Real Madrid, şampiyonlar Ligi'ne gitmeyi amaçlayan Malaga'yı konuk etti.



Haftaya Barcelona'nın 10 puan önünde giren Real Madrid, Şampiyonlar Ligi'ne katılma mücadelesi veren Malaga ile son dakikada yediği golle 1-1 berabere kaldı ve tam 11 maç sonra puan kaybetti. Ev sahibi ekibin golünü Fransız oyuncu Benzema atarken; Malaga'nın tek sayısı 90+1. dakikada Santi Cazorla'dan geldi.



HAMİT YOK, NURİ YEDEK

Real Madrid'in Portekizli teknik direktörü Jose Mourinho, bu zorlu mücadelede milli futbolcularımızdan Hamit Altıntop'u 18 kişilik kadroya almazken; genç temsilcimiz Nuri Şahin 90 dakika boyunca yedekler arasında oturdu. Türk asıllı Alman milli oyuncu Mesut Özil ise, ilk 11'de başladığı maçta yerini 85. dakikada Esteban Granero'ya bıraktı.



CR7 BU KEZ ASİSTİ YAPTI

Eflatun beyazlılar güçlü rakibine karşı maça istekli başlamasına rağmen, özellikle topa hakim olma konusunda belirgin bir üstünlük kurmayı başaramadı. Yine de rakip kalede önemli fırsatlar yakalayan ev sahibi ekip, aradığı golü 35. dakikada buldu. Bu dakikada Cristiano Ronaldo'nun asistinde kafayı vuran Karim Benzema, Malaga ağlarını havalandırarak takımını 1-0 öne geçirdi.



HER ŞEY BİTTİ DERKEN...

İlk yarı Real Madrid'in 1-0 üstünlüğü ile sona ererken; ev sahibi ekip ikinci yarıda farkı arttırma şanslarını değerlendiremedi. Konuk ekip rakip kalede etkili olamadığı maçta 1 puanı ise 90+1. dakikada kurtardı. Sezon başında Villarreal'den transfer edilen Santti Cazorla, bu dakikada kazanılan frikikte muhteşem bir vuruş yaptı ve Casillas'ı mağlup ederek maçın skorunu belirledi: 1-1



Real Madrid, 11 maçlık galibiyet serisinin ardından ilk kez puan kaybederken; haftayı 71 puanla Barcelona'nın 8 puan önünde kapattı. Malaga ise son dakikada bulduğu golle puanını 41'e yükseltti ve 4. sıradaki Levante ile puanını eşitlemeyi başardı. 28. haftada Malaga, kendi evinde Rayo Vallecano'yu konuk ederken; Real Madrid, Villarreal ile deplasmanda karşılaşacak

Kaynak => internetspor
 


juristokrat

juristokrat

Üye
80 e kadar izledim 1 0di.demek ki futbol 90 dakikaymış.:)
 
DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
    Konu Sahibi
herhalde :) ii olmadı bu sonuç ama reali pek etkilemez şampiyon olur her türlü
 
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
Cazorla'nın golü müthişti ayrıca tebrik etmek lazım
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt