Real Madrid sezonu açtı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
seriFBurak

seriFBurak

Üye
    Konu Sahibi
Real Madrid sezonu açtı
İspanyol ekibinin son hedefi Portekizli Cristiano Ronaldo... Beyaz Şimşekler genç yıldız için Manchester United’a inanılmaz bir öneri sundu: 35 milyon Pound artı Michael Owen
Luxemburgo’nun hayali
Her yıl kadrosunu bir süperstarla süsleyen Real Madrid, bu transfer dönemini de boş geçecek gibi gözükmüyor... İspanya Ligi ve Şampiyonlar Ligi’nde aradığını bulamayan ve sezonu kupasız kapatan Beyaz Şimşekler, büyük bir transfer operasyonu için kolları sıvadı. Teknik direktör Vanderlei Luxemburgo’nun ısrarla kadrosunda görmek istediği Manchester United’ın yıldızı Cristiano Ronaldo için Real Madrid girişimlere başladı.

Ronaldo gitmek istiyor
Ronaldo transferi için gözünü karartan İspanyol ekibi, Manchester United’a İngiliz golcü Michael Owen artı 35 milyon Pound’luk inanılmaz bir teklif yaptı. Ada’da mutlu olmadığını her fırsatta dile getiren genç futbolcu bu öneriye sıcak bakarken, Kırmızı Şeytanlar’ın tecrübeli çalıştırıcısı Sir Alex Ferguson, Ronaldo’yu bırakmaya niyetli olmadıklarını tekrarladı. İngiliz ve İspanyol gazeteleri bu flaş gelişmeye manşetlerde yer verdi.

Nonda Roma’da
Serie A’da kötü bir sezon geçiren Roma transferde fırtına gibi esiyor... Başkent temsilcisi Kuffour ile Taddei’den sonra Monaco’nun siyahi yıldızı Shabani Nonda’yı da kadrosuna dahil etti. Sarı - Kırmızılı ekibin, Kongo’lu golcüye yıllık 2.2 milyon dolar ödeyeceği öğrenildi. La Gazzetta dello Sport’a konuşan Nonda, “Roma’ya transfer olarak hayallerimi gerçekleştirdim” ifadesini kullandı.

Chelsea’den ilk bomba
İngiltere Premier Ligi Şampiyonu Chelsea, savunmasını İspanyol Del Horno ile güçlendiyor. Londra ekibinden yapılan açıklamada, Athletic Bilbao’yla her konuda anlaşma yapıldığı ifade edilirken, başarılı kanat oyuncusunun da imzaya hazır olduğu ve önümüzdeki günlerde transferin resmiyete döküleceği ifade edildi. Bu arada Chelsea’nin Manchester City’li Shaun Wright Phillips’i de kadrosuna katacağı öğrenildi.
 


Quattro

Quattro

Üye
Transfer piyasası bayağı bir hareketlenmiş doğrusu avrupada ;;)
 
Gokhan43

Gokhan43

Üye
Real Madrid C.Ronalda'ya kafayı fena takmış durumda.


Avrupa transfer gümdemi bu sene baya hareketli ve bereketli geçecek sanırım.. :)
 
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Owen realdebişe yapmadı göndermeleri çok normal.. :(
 

.ıl[ uluc ]lı.

Üye
Owen Manchester a giderse olay cikar!!!!

Adam Liverpoolda sohret yapmis...
 
seriFBurak

seriFBurak

Üye
    Konu Sahibi
liverpool da cok degerli biscan ı weriri tekrar alır owen ı! ;) :D

:P
 

slayer

Üye
manyak lan bunlar, 2 günlük salak bi oyuncu için o kadar para verilirmi???
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt