Real Madrid kendine geldi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Real Madrid kendine geldi


İspanya La Liga’nın 6. haftasında Real Madrid, NTV Spor’dan canlı yayınlanan maçta ligin yeni takımlarından Deportivo La Coruna’yı Santiago Bernabeu’da ağırladı.

Real Madrid, 1-0 yenik duruma düştüğü karşılaşmayı Di Maria, Pepe ve Ronaldo'nun ikisi penaltıdan olmak üzere attığı 3 golle 5-1 kazandı. Eflatun beyazlılar bu galibiyetle puanını 10'a çıkartırken, Deportivo ise 6 puanda kaldı.

Ligde istediği sonuçları alamayan ve Barcelona’nın 8 puan gerisine düşen Real Madrid, karşılaşmaya rakip sahada baskı yaparak başladı. Deportivo kalesinde pozisyonlar bulmasına rağmen savunmada açıklar veren Real Madrid, 16. dakikada seyircisi önünde 1-0 yenik duruma düştü.
Karşılaşmanın 16. dakikasında sahneye çıkan Riki, duvar pasıyla topu takım arkadaşından aldıktan sonra ceza sahasına girdi. Rakibinden sıyrıldıktan sonra kaleci Casillas’ın yanından topu ağlara gönderen Riki, Deportivo’yu deplasmanda 1-0 öne geçirdi.
Bu dakikadan sonra Deportivo daha kontrollü bir oyun sergilerken, Real Madrid rakip takımın sahasına yerleşti. Karşılaşmanın 22. dakikasında Di Maria, sol kanatta son çizgiye inerek ceza sahası içine girdi. Arjantinli futbolcu rakibinin müdahalesi ile yerde kalırken, hakem penaltı noktasını işaret etti.
Modric’in ceza sahası içine gönderdiği ara pasında topla buluşan Di Maria, bekletmeden vuruşunu yaptı ve top kaleciye de çarpmasına rağmen ağlarla buluştu ve Real Madrid 1-0 yenik duruma düştüğü maçta 2-1 öne geçti.
Deportivo savunmasına zor anlar yaşatan Real Madrid, Ronaldo’nun 44. dakikada attığı golle rahat bir nefes aldı. Sol kanattan ceza sahası içine yapılan topu savunma uzaklaştımaya çalıştı. Ancak topu önünde bulan Ramos’un sert şutunda seken topu Ronaldo ağlara gönderdi ve skoru 3-1 yaptı.
İlk yarının kalan bölümünde başka gol olmazken, Real Madrid soyunm odasına 3-1’lik skorla üstün gitti.
Karşılaşmanın ikinci devresine de Real Madrid hızlı başladı. Kapanan Deportivo savunmasının üzerine giden eflatun beyazlılar, kaleci Aranzubia’ya zor anlar yaşattı. Real Madrid’de 66. dakikada Pepe sahne aldı.
Alonso’nun sol kanattan kullandığı serbest vuruşta ceza sahası içinde topla buluşan Pepe, düzgün bir kafa vuruşuyla topu Deportivo ağlarına gönderdi ve Real Madrid’in 4. golüne imza attı: 4-1. Bu golden sonra Deportivo oyun disiplininden koparken, Real Madrid rakip kalede etkili olmaya devam etti.
Maçın 84. dakikasında hakem Evaldo dos Santos’un ceza sahası içinde topa elle müdahale ettiğini işaret etti ve Real Madrid lehine penaltı kararı verdi. Penaltı vuruşu için topun başına geçen Ronaldo, takımının 5., kendisinin ise 3. golünü atarak skoru 5-1 yaptı.
Kalan sürede iki takım da yakaladığı fırsatları değerlendiremezken, Real Madrid 1-0 yenik duruma düştüğü karşılaşmayı 5-1’lik skorla kazandı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
271
Eren Değerli
Cevap
0
Görüntüleme
238
Eren Değerli
Sekonet
Cevap
0
Görüntüleme
383
Sekonet


Üst Alt