Real galibiyeti ertelemedi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Real galibiyeti ertelemedi


[h=2]La Liga'da dün ışıklandırma sistemindeki arıza nedeniyle ertelenen karşılaşmada Real Madrid, Rayo Vallecano'ya konuk oldu. Madrid ekibi, Benzema ve Ronaldo'nun golleriyle Vallecano'yu 2-0 mağlup ederek ligdeki ilk deplasman galibiyetini aldı.[/h]La Liga'da dün ışıklandırma sistemindeki arıza nedeniyle ertelenen karşılaşmada Real Madrid, Rayo Vallecano'ya konuk oldu. Madrid ekibi, Benzema ve Ronaldo'nun golleriyle Vallecano'yu 2-0 mağlup ederek ligdeki ilk deplasman galibiyetini aldı.

Ev sahibi Rayo Vallecano maça; Ruben Martinez,Tito, Jose Manuel Casado, Mikel Labaka, Jordi Amat, Jose Carlos, Javier Fuego, Alejandro Dominguez, Lassane Bangoura, Andrija Delibasic ve Leo Carrilho ilk 11'i ile başladı.
Real Madrid'te Jose Mourinho'nun ilk tercihi ise; Casillas, Ramos, Pepe, Marcelo, Arbeloa, Xabi Alonso, Essien, Modric, Di Maria, Ronaldo ve Benzema şeklinde oldu.

NTV Spor ve NTVSpor.net'ten canlı yayınlanan maça Real Madrid hızlı başladı ve henüz 3. dakikada Rayo Vallecano ceza sahasına ortalanan topta Pepe, uygun pozisyonda vuruşunu yaptı ancak kaleci Martinez'i geçemeyince öne geçme şansını kullanamadı.
Son şampiyon, deplasmanda aradığı golü çok geçmeden buldu. Karşılaşmanın 13. dakikasında kendi kalesinden hızlı çıkan Madrid ekibi, Marcelo ve Ronaldo'nun tek paslarıyla sol kanatta topla buluşan Di Maria ceza sahasına güzel bir orta yaptı ve boş durumda kalan Karim Benzema topu ağlara gönderdi.
Golden sonra farkı arttırmak isteyen Real Madrid'te, Modric 25. dakikada net bir pozisyondan yararlanamadı. Etkili bir oyun ortaya koyan Di Maria ceza sahası önünden gönderdiği topta Modric kaleci ile karşı karşıya kaldı ancak Modric topu kalecinin üzerine nişanladı.
Ev sahibi ekip Real Madrid'in ataklarına cevap vermekte zorlanırken ilk yarıda gole en çok yaşladığı pozisyon 33. dakikada geldi. Dominguez, sağ kanattan gelişen atakta ceza sahasına ortalanan topa kafayı vurdu ancak Casillas iyi uzandı ve gole izin vermedi. Casillas'tan dönen topta bir gol şansı daha yakalayan Vallecano, çekilen şut ağlara giderken Xabi Alonso çizgi üzerinde topa müdale etti ve tehkileyi uzaklaştırdı.
İlk yarıda takımlar girdikleri pozisyonları değerlendiremeyince Real Madrid soyunma odasına deplasmanda 1-0 önde girdi.
İkinci 45 dakikaya aradaki farkı arttırmak için istekli başlayan Real Madrid, Ronaldo ve Higuain ile etkili oldu ancak aradığı golü 69. dakikada buldu. Madrid temsilcisinde, Di Maria'nın ara pasında ceza sahasında topla buluşan Ronaldo penaltı noktasına doğru ortalamak istedi. Tehlikeyi önlemek isteyen Alejandro Dominguez kayarak yaptığı müdahalede elle oynayınca maçın hakemi penaltı noktasını gösterdi. Penaltı vuruşunda topun başına geçen Cristiano Ronaldo, top ve kaleciyi ayrı köşelere göndererek takımını deplasmanda 2-0 öne geçirdi.
Deplasmanda yakalan 2-0'lık üstünlüğün rahatlığıyla ataklarına devam eden Real, 73. dakikada gole çok yaklaştı. Rayo Vallecano defansını önde yakalayan konuk ekipte, ceza sahası içinde topla buluşan Higuain uygun pozisyondaki Ronaldo'yu gördü ancak Portekizli yıldız net pozisyonda topu direğe nişanlayınca 3. gol şansını kaçırmış oldu.
Maçın son bölümlerinde oyundan kopmuş bir görüntü sergileyen Rayo Vallecano, Real kalesinde etkili olamadı. Real Madrid ise girdiği pozisyonları değerlendiremeyince deplasmandan 2-0 galip ayrıldı.
Real Madrid bu galibiyet sonrasında La Liga'da ilk deplasman galibiyetini aldı ve puanını 7'ye yükseltti. Ev sahibi ekip Rayo Vallecano ise puan çıkaramadığı karşılaşma sonrası 7 puanda kaldı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt