REAL FOOTBALL MANAGER 2009 genel açıklama ve yorumları ve anketi

Sponsorlu Bağlantılar

REAL FOOTBALL MANAGER 2009 oyunu beğendiniz mi?

• Kullanılan toplam oy
    177
LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
REAL FOOTBALL MANAGER 2009 genel açıklama ve yorumları ve anketi
REAL FOOTBALL MANAGER 2009 genel açıklama ve yorumları

Öncelikle hayırlı ramazanlar diliyorum. Bildiğiniz üzere REAL FOOTBALL MANAGER 2009 oyunu piyasaya sürüldü ve beraberinde de bir çok iyi ve kötü eleştirilere de tabi tutulacaktır.

Öncelikle eleştirilerim iyi yönde olacak. REAL FOOTBALL MANAGER 2008 oyununda en fazla ikinci senenin sonuna kadar gidilebiliyordu ve oyun kasılarak donuyordu, bu hata düzeltildi ve ben üçüncü senemi de başarı ile tamamladım 3 sene içinde 3 şampiyonlar ligi 3 lig 3 de ülke kupası aldım ama süper kupaya iki kere katılmama ramen ilkini livırpul a ikincisini ise tothom a kaptırdım neyse bu gidişle pek de tonacak gibi gözükmüyor. Çok seneler daha devam edecekmiş gibi.

Gelelim ikinci yoruma REAL FOOTBALL MANAGER 2008 (2008 versiyonunda) de futbolcu değerleri yani fiyatları abuk subuk ve hiç alakası olmayan fiyatlar veriliyordu. Ben bir futbolcumu tam 395 milyon dolara satmıştım C.ronaldo ya 150 milyon dolar veriyordum yine gelmiyordu. Ama bu hata da düzeltildi ve futbolcu oynadığı maça oyun kalitesine ve oynadığı takıma göre fiyatı çıkıp inebiliyor ve gerçek değerini verdiğinde ise alabiliyorsunuz.

Bir diğer eleştiri ise eski versiyonunda bulunmayan bir özellik ise stat üzerinde futbolcuların yerini nokta ile gösteren izleme metodunda saha genelinde ki atakların ve hücumları rahatlıkla izleyebiliyordunuz ama futbolcuların isimlerini göstermediği için hangi futbolcu olduğunu anlayamıyorduk. REAL FOOTBALL MANAGER 2009 da bu hata düzeltildi ve artık futbolcuların isminide görebiliyoruz ve uyanıklık yapıp oynamayan oyuncuları tesbit edebiliyoruz.

Birde yeni bir maç metodu koyulmuş bu metodu seçerek maça başladığınızda ilk yarısı veya maç bitene kadar sadece size maçın istatistiklerini gösteren bir ekran gösteriliyor. Böylece çok fazla uğraşmadan maç oynatabilirsiniz. Bu şekilde maçı açmak için, başlamadan önce ikinci sırada bulunan SKIP HALF GAME seçeneğini seçmeniz yeterli. Bu seçenekle maçı oynatırsanız oyuncu değiştirmek için menü tuşuna basarak oyunu askıya alalım ve sonra yine menü tuşuna basarak oyuna girelim önümüze çıkan seçeneklerden SUPSTITUTION seçeneğini seçerek oyuncu değişikliğini gerçekleştirebilirsiniz.

Oyun ıngilizce ama eski verizonunu oynayan bir kişi bunda zorlanmayacağına inanıyorum rahatlıkla oynayabilir. Sitemizdeki bir arkadaş bunu türkçeye çevirecektı herhalde onunla ilgileniyor.

Şimdilik bu kadar ileride yeni bir özelliğini bulursam burada yayınlayacağım.

OYUN HAKKINDA SORMAK ISTEDIĞINIZ NE VARSA SORABILIRSINIZ.........

• Beğen
Tepkiler: kocabeller, Sivaslı MaNyAk, ardatura ve 3 diğerleri

5poyraz2

Üye
bu oyunun n73 için turkce versıyonu yokmu ben bulamıyorum yapabılen varsa turkcesınıde yapabılırmı cok buyuk bır sevaba gırer sımdıden saol

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Beklenenleri vermedi bence.

idamstyle

Üye
Allah rızası için bi yardım edin bende 6280 var bu oyunu zor zoruna buldum zaten telim için ama oyunda maçı izleyemiyorum sen orda maçı izleyebilirsin felan yazmışsında bi bende mi böyle acaba??

mercedes.gl

Üye
maca baslarken skip half game degil kick off u seç sonra yıldız tuşuyla görüntüyü degistir macı izleyebilisin:oke:

ardatura

Üye
arkadaşlar ben linkin nerde olduunu göremedm

yutuf

Üye
7610 destekliyor mu bu oyunu acil cevap lütfenn

Emre-45

Emre-45

Üye
teşekkürler ,güzel oyun

OğuzcanAbi

Üye
konu hortlamış teşekkürler felan noluyo burda :kop2:

mcnachtjan

Üye
because there are less than 16 players ın your team,the presıdent has decıded to fıre you.the game ıs over...ilk sezonu bitirdikten sonra bu yazı çıkıyo oyun bitiyo yardımcı olur musunuz nedeni ne acaba ?

dunloping

dunloping

Üye
because there are less than 16 players ın your team,the presıdent has decıded to fıre you.the game ıs over...ilk sezonu bitirdikten sonra bu yazı çıkıyo oyun bitiyo yardımcı olur musunuz nedeni ne acaba ?

Dostum sezon sonu 16 dan az oyuncu kalırsa diğer sezona geçmiyor.Yani bir diğer sezona geçebilmek için en az 16 futbolcu olması gerekiyor.(11 as 5 yedek)Tabi oyuncuların sözleşmesini yenilemen gerekiyor.Zaten sezon sonuna doğru "CONTRACT" diye bir şey çıkıyor mesajlarda ona tıklayınca sözleşmesi biten oyuncuları gösteriyor.İstediklerini uzatıyorsun.Benim tavsiyem klüpte en az 20 oyuncu bulundur...

Üst Alt