hocam bende hep böyle oluyor sorun şu real football 2014 indirdim Gameloft yazarken takılıyor öyle kalıyor sadece aşağıda ki arama açma kapatma tuşu daha güçlü yanıyor lütfen bir çare bulurmusun ??? :help:
hocam bende hep böyle oluyor sorun şu real football 2014 indirdim Gameloft yazarken takılıyor öyle kalıyor sadece aşağıda ki arama açma kapatma tuşu daha güçlü yanıyor lütfen bir çare bulurmusun ??? :help:
benimde nokia c7 işte bu da çalışmadı sadece real football 13 ve real football manager 13 Calıştı ama benim düşüncem anna uyumlu olmamasında calışmıyor olabilirmi hocam :???
işte hocam sorun orda ram düsüklügü olmaz bencede asigsasi hocam sağolsun o da bişeyler söyledi önceden sorunum vardı bu telefonla ama bunla ilgili değil.
işte kendi dosyalarımı yedekleyip hard format atıcam ondan sonra yüklicem
işte hocam sorun orda ram düsüklügü olmaz bencede asigsasi hocam sağolsun o da bişeyler söyledi önceden sorunum vardı bu telefonla ama bunla ilgili değil.
işte kendi dosyalarımı yedekleyip hard format atıcam ondan sonra yüklicem
tamam o zaman ceviriyim bakalım güncelleme ile anna gelmişti bana zaten anna bide bazenleri oyunlar kapanıyor açıyorum oyunu 3, 4 dk geciyor kapanıyor sonra o da belle ile ilgili herhalde ????
yok hocam ama kullanırım tavsiyenizden sonra hafızası fazla diye E: ye atıyordum telefon hafızasının 280 MB boş yer var depo hafızasının yani E nin 2 Gb boş yeri var