ALMERİA
Qirrilalz=Pellerano, Hovito=Rafita, Uazan=Verza, Sozkuilz=Casquero, Uolda=Vidal, Zaliolz=F.Soriano, Zvsu=Suso,
Hutry=Rodri, Zirwe=M.Silva, Saralo=Corona, Fhogilau=Trujillo, Jorsio=R.Garcia, Oangu=Zongo, Azdipom=Esteban, Eruaisia=? Czurioro=Dubarbier, Esiis=Azeez, Golaen=Julian, Nein=Mane, Dulbosu=Barbosa, Mizoo=Nelson, Fiboh=Tebar, Taes=O.DiaHutry=Rodri, Zirwe=M.Silva, Saralo=Corona, Fhogilau=Trujillo, Jorsio=R.Garcia, Oangu=Zongo, Azdipom=Esteban, Eruaisia=? Czurioro=Dubarbier, Esiis=Azeez, Golaen=Julian, Nein=Mane, Dulbosu=Barbosa, Mizoo=Nelson, Fiboh=Tebar, Taes=O.DiaHutry=Rodri, Zirwe=M.Silva, Saralo=Corona, Fhogilau=Trujillo, Jorsio=R.Garcia, Oangu=Zongo, Azdipom=Esteban, Eruaisia=? Czurioro=Dubarbier, Esiis=Azeez, Golaen=Julian, Nein=Mane, Dulbosu=Barbosa, Mizoo=Nelson, Fiboh=Tebar, Taes=O.DiaHutry=Rodri, Zirwe=M.Silva, Saralo=Corona, Fhogilau=Trujillo, Jorsio=R.Garcia, Oangu=Zongo, Azdipom=Esteban, Eruaisia=? Czurioro=Dubarbier, Esiis=Azeez, Golaen=Julian, Nein=Mane, Dulbosu=Barbosa, Mizoo=Nelson, Fiboh=Tebar, Taes=O.Diaz