adler03
Üye
-
Konu Sahibi
-
İsimler geçen yılki isimlerle aynı zaten.2014'teki isimleri kopyalayıp eksik ve fazla oyuncuları da çıkarıp ekleyerek yeniden düzenliyorum.Geçen yıl Mhmt93t bunları paketlemişti.İnşallah yine paketleyen biri olur.Üşenmesem ben paketlerım ama okurken bile üşendim adler. Bu arada adler kelimesinin anlamı sımdı aklıma geldı bı kalecıydı hangı takımda oldugu su an aklımda degıl.Sımdı hatırladım hamburger sv. Nın kalecısı.
pekıİsimler geçen yılki isimlerle aynı zaten.2014'teki isimleri kopyalayıp eksik ve fazla oyuncuları da çıkarıp ekleyerek yeniden düzenliyorum.Geçen yıl Mhmt93t bunları paketlemişti.İnşallah yine paketleyen biri olur.
.........
Bu arada Adler diye bir kaleci olduğu doğru ama ondan esinlenerek bu adı kullanmadım.Başka bir sebebi var.
Merhaba Mehmet kardeş! Bu sıra biraz işlerimden ötürü isimleri hemen gönderemedim.RF 2015'e ait isimlerle Rf 14'e ait isimler genel olarak aynı olduğundan bu yıl isimleri çözmek daha kolay olacak.Ben de bu sıra ayrıca Dünya kupasına özel olarak isimleri hazırlıyorum zaten.Bittiğinde onları en kısa zamanda paylaşacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?