Real Football 2012 v1.5.4 (Unlimited Money/Gold/Stamina)

Sponsorlu Bağlantılar

AkiliBidik

AkiliBidik

Üye
    Konu Sahibi
Real Football 2012 v1.5.4 (Unlimited Money/Gold/Stamina)
http://hugefiles.net/qgoa68cogzic

• Beğen
Tepkiler: Rembow, enes2034, barbaros-78 ve 1 kişi daha

AkiliBidik

AkiliBidik

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür yokmu

mürteza16

mürteza16

Üye
:tşk:

Mücteba

Mücteba

Üye
Teşekkurler ama belliki alıntı yapmissins obb dosyasi hatali bide baska sitelerden zippyshared linki bulursan daha iyi olur nasil yapilcanida anlat cunku daha kurmayi bilmeyenler var

jatvalca

jatvalca

Üye
emeğe saygı teşekkürler oyun açılıyor ve çalışıyor fakat 1.oyuncu isimleri çok komik milli takımda zonba diye oyuncumuz var 2.maç sırasında faul olursa yada ilk yarı biterse yani kısaca hakem düdük çaldığı zaman oyundan atıyor birde ilk açıldığı zaman çince açılıyor İngilizce yapmak için baya bir uğraştım ama atma sorunu olduğu için sildim sonuçta harcanan emek için teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: AkiliBidik
AkiliBidik

AkiliBidik

Üye
    Konu Sahibi
emeğe saygı teşekkürler oyun açılıyor ve çalışıyor fakat 1.oyuncu isimleri çok komik milli takımda zonba diye oyuncumuz var 2.maç sırasında faul olursa yada ilk yarı biterse yani kısaca hakem düdük çaldığı zaman oyundan atıyor birde ilk açıldığı zaman çince açılıyor İngilizce yapmak için baya bir uğraştım ama atma sorunu olduğu için sildim sonuçta harcanan emek için teşekkürler

:rica:

A N D Y

A N D Y

Üye
:kotu:Link Çalışmıyor:kotu:

badb0y06

Üye
linklerde sorun yok indirdim, arabaya binerken oyundan atıyordu bide bunu deniyem, inşallah atmaz

• Beğen
Tepkiler: AkiliBidik

badb0y06

Üye
crazy taxiye yazcaktım buna yazmışım :)

yan yana net sayfaları gece gece kafa gitmiş :)

epts

epts

Üye
Teşekkürler