kardeş realfootball hd sinin türk takımlarının kadrolarını güncelleyebilirsen varya efsane olursun ben hiçbir sitede görmedim anladıgım kadarıyla bukonuda talep bi hayli fazla ama hd olacak diger oyunlar zaten beş para etmez
krdşm 4 buyukler sade bî halta yaramaz . Spor toto super lig olması lazım sezon maçı , tff kupası , ziraat kupası felanda olucak ki zevki 1o numara olsun.
krdşm 4 buyukler sade bî halta yaramaz . Spor toto super lig olması lazım sezon maçı , tff kupası , ziraat kupası felanda olucak ki zevki 1o numara olsun.
Real football(java veya symbian) bariz hata avrupa kupası açıyosun bakıyosun rio red (sanırsam Flamengo ) çıkıyor.Acayip bir hata bu Ve de sadece Gs Fb Bjk var Ts yok
oyun bi tek grafikten kazanıyo hatası bol kaleci degaj dikerken önüne geçin topu üstünüze dikiyo dönen top gol atıyom bu hatayı ben buldum. Çok oyun oynadığım için hataları kolay buluyorum.
oyun bi tek grafikten kazanıyo hatası bol kaleci degaj dikerken önüne geçin topu üstünüze dikiyo dönen top gol atıyom bu hatayı ben buldum. Çok oyun oynadığım için hataları kolay buluyorum.
o olay 2008 de daha kolay ama 2008 de frikik atılmıyor 2009 da kendi sahamdan atıyorum arada kaleciden sekip kornere gidiyo bazen de direğe çarpıp kalecinin önün düşüyor
uzaktan salla kaleci sadece belli yerlere giden topları tutuyo sırf frikikten maç kazandığımı bilirim yenilirken ,D adamlar komik futbol adına Yayınlamalı bu oyunu ayrıca Fifa 2009 3D de güzel hata göremedim ama defans çok boşta kaleler küçük penaltı çekmek berbat kötü ve kaleci hemen tutuyo , penaltı kazanmak yerine frikik kazanmayı yeğlerim