technoshark
Üye
Real APK Leecher Programı ile Google Play’den dosya indirme !
Google Play deki ücretsiz uygulamaları bilgisayarımıza nasıl indireceğimizi anlatacağım..
Öncelikle
1-) Ayarlar kısmından Google play için giriş yaptığımız mail adresimizi ve şifremizi giriyoruz.
Aynı zamanda telefonumuzun ID numarasını da giriyoruz
Eğerki telefonumuzun ID numarasını biliyor isek “*#*#8255#*#*” tuşlayarak öğrenebilirsiniz.
2-) Giriş işleminden sonra artık rahatlıkla dosyaların apk uzantılarını bilgisayarınıza kayıt edebilirsiniz.
İndirme işlemi için;
İndirmek istediğiniz apk nin üzerine sağ tuş tıklayarak download app demeniz yeterli
Arkadaşlar konuyu alıntıladım, ancak bende test ettim gerçekten kullandığım telefonda (Optimus Black) sorunsuz bir şekilde uygulamaları çalıştırdım.
Öncelikle
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Dosyamızı indiriyoruz.1-) Ayarlar kısmından Google play için giriş yaptığımız mail adresimizi ve şifremizi giriyoruz.
Aynı zamanda telefonumuzun ID numarasını da giriyoruz
Eğerki telefonumuzun ID numarasını biliyor isek “*#*#8255#*#*” tuşlayarak öğrenebilirsiniz.
2-) Giriş işleminden sonra artık rahatlıkla dosyaların apk uzantılarını bilgisayarınıza kayıt edebilirsiniz.
İndirme işlemi için;
İndirmek istediğiniz apk nin üzerine sağ tuş tıklayarak download app demeniz yeterli
Arkadaşlar konuyu alıntıladım, ancak bende test ettim gerçekten kullandığım telefonda (Optimus Black) sorunsuz bir şekilde uygulamaları çalıştırdım.
deneyelim