Razor Theme Effects Pack 1.0 [anna-belle]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tempestshine

tempestshine

Üye
    Konu Sahibi
Razor Theme Effects Pack 1.0 [anna-belle]

Ben bunu paylaşıyorum.Ama nasıl efekt yüklenir telefona bilmiyorum.Bana öğretebilir misiniz? :tebessüm: :D

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Tuba

Tuba

Tuba

Üye
Teşekkürler Can yardım konusu aç istersen :D

kaavkw

Üye
Forumda kurtulus40'ın paylaştığı bir tane efekt dosyası olacak .sis halinde önce onu yükle telefonuna sonra bu rar'dan çıkan dosyaların hepsini E:/Effects klasörüne koy, üzerine yazılsın mı derse evet de temayı değiştir ya da telefonu yeniden başlat, tamamdır. ;)

• Beğen
Tepkiler: tempestshine
sLeepLe

sLeepLe

Üye
Ben Leon efektini kullanıyorum bu efektte hoşuma gitti bunu yükledim ama çalışmadı orjinal telefon efektleri oldu sonra leonu geri yükledim o çalıştı.. Acaba efektler E6 ile uyumlu değil mi ?

• Beğen
tempestshine

tempestshine

Üye
    Konu Sahibi
Ben Leon efektini kullanıyorum bu efektte hoşuma gitti bunu yükledim ama çalışmadı orjinal telefon efektleri oldu sonra leonu geri yükledim o çalıştı.. Acaba efektler E6 ile uyumlu değil mi ?

hiç fikrim yok :utandım:

- - - Eklendi - - -

Teşekkürler Can yardım konusu aç istersen :D

cahil derler bana :utandım:

Forumda kurtulus40'ın paylaştığı bir tane efekt dosyası olacak .sis halinde önce onu yükle telefonuna sonra bu rar'dan çıkan dosyaların hepsini E:/Effects klasörüne koy, üzerine yazılsın mı derse evet de temayı değiştir ya da telefonu yeniden başlat, tamamdır. ;)

yaptım.oldu.orjinal efektlerine nasıl döndüreceğiz?

kaavkw

Üye

hiç fikrim yok :utandım:

- - - Eklendi - - -

cahil derler bana :utandım:

yaptım.oldu.orjinal efektlerine nasıl döndüreceğiz?

Onu ben de denemedim ama klasörü boş bırakırsan orjinal efektlere dönersin diye zannediyorum ya da Belle Original Theme Effects diye aratırsan internette olacaktı hatta burada da olabilir, o işini görür.

• Beğen
Tepkiler: Tuba
"Batuhan"

"Batuhan"

Üye
güzel efekt sağolasın ;)

alici-35

alici-35

Üye
Teşekkürler emeğine sağlık kardeşim :))

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Benim efekt yolumla alakalıymış Kurtulus40 abi sağolsun anlattı. Razor dosyalarının içinde manifest.mf dosyası var onu pc de not pad ile açtım en üstte efekt yolu yazıyo onu benimkiyle yaptım mesela z/data/effects yazıyodu ben c/resource/effects yaptım ve oldu. Teşekkürler çok güzel efetkler :oke:

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt