Ray mi Neo mu ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RNK26

Üye
    Konu Sahibi
Ray mi Neo mu ?
Xperia Neo mu?
Xperia Ray mi ?

lgkg300

lgkg300

Üye
Ray daha şık ve kibar, ayrıca görüntülü konuşma var diye biliyorum. Hakeza 8.1 mp kamerası var yanlısım yoksa

djhiguramos

djhiguramos

Üye
Ray'da da operatör üstünden görüntülü görüşme yok( )
İkisi de hemen hemen aynı donanımda 512 ram çok sıkıntı çıkaracak önümüzde ki yıl içinde ikisini de önermem.Neo v mi neo mu belirtmemişseniz ayrıca.

Ayrıca çoğu SE modelinde Operatör üzerinden gg yok.(olan var mı bilmiyorum belki sxs de vardır) SG3 nedeniyle yeni android sistem canavarı olacak belirttiğiniz 2 telefonun da fiyatları halen yüksek (600tl +) biraz beklerseniz çekirdek devriminden sonra çok daha iyi bir teknolojiye sahip olabilirsiniz.

----
Kamera da önemli olan piksel sayısı değil(tabi fotoğraflara zoom yapmayacaksanız) lenstir. Ray da sanırsam bir sensor vardı sony nin kameralarında kullandığı o sebeple daha iyi olduğunu söyleyenler vardı.Bizzat denemedim.

--
Bu iki telefonu hangi açıdan kıyaslayacağımızı da belirtmemişsiniz.Tek konuya odaklanaıyoruz biraz daha açarsanız daha rahat cevap verebiliriz.

enes-1907

enes-1907

Üye
arkadaşım ray ile neo nun kamerası herşeyi inciğine boncuğuna aynı.. ekran büyük istersen neo alacaksın ....ray i ekranı yetiyosa ve şıklık istiyorsan alacaksın

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Neo daha iyidir şahsen..

tempestshine

tempestshine

Üye
neo

cyber

cyber

Üye
neo da nerden buldun neo yu ben bulamadım

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Ray'da da operatör üstünden görüntülü görüşme yok( )
İkisi de hemen hemen aynı donanımda 512 ram çok sıkıntı çıkaracak önümüzde ki yıl içinde ikisini de önermem.Neo v mi neo mu belirtmemişseniz ayrıca.

Ayrıca çoğu SE modelinde Operatör üzerinden gg yok.(olan var mı bilmiyorum belki sxs de vardır) SG3 nedeniyle yeni android sistem canavarı olacak belirttiğiniz 2 telefonun da fiyatları halen yüksek (600tl +) biraz beklerseniz çekirdek devriminden sonra çok daha iyi bir teknolojiye sahip olabilirsiniz.

----
Kamera da önemli olan piksel sayısı değil(tabi fotoğraflara zoom yapmayacaksanız) lenstir. Ray da sanırsam bir sensor vardı sony nin kameralarında kullandığı o sebeple daha iyi olduğunu söyleyenler vardı.Bizzat denemedim.

--
Bu iki telefonu hangi açıdan kıyaslayacağımızı da belirtmemişsiniz.Tek konuya odaklanaıyoruz biraz daha açarsanız daha rahat cevap verebiliriz.

512 MB 1000 TL altı bütün telefonların neredeyse standartıdır. 2 yıl sonra 1000 TL altı modellerde 1 GB ram görebiliriz. Şimdi 1 GB ram için 1000 TL üstü modellere bakmak gerekir ki, en iyi 1000 TL üstü model Samsung Galaxy SIII'tür. Bu da pahalı malesef :)

Sonuç olarak bana sorarsanız 512 MB 1000 TL altı modellerde bize fazlasıyla yetiyor :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt