RAR dosyasını iSO’ya nasıl çevirebilirim?

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
RAR dosyasını iSO’ya nasıl çevirebilirim?
RAR dosyalarını iso uzantısına çevirmek için yapmanız gerekenler merak ediliyor. RAR dosyasını iSO uzantısına nasıl dönüştürebilirim sorusunun cevabına makalemizden erişebilirsiniz.

Rar dosyalarını İso dosyalarına çevirmek basit ve ücretiz bir işlemdir.Yani birkaç adımda Rar dosyaları İso’ya basit bir şekilde çevirebilirsiniz.Yapmanız gereken ilk olarak Free ISO Creator ücretsiz programını bilgisayarınıza indirmelisiniz.Daha sonra bu programı bilgisayarınıza kurunuz.Karşınıza basit bir arayüz gelecektir.Bu arayüz sayesinde dosya ve hedef klasör belirlenir ve anında bir çeviri yapabilirsiniz.Free ISO Creator programı ücretsiz bir program olduğu için rakiplerine göre biraz daha avantajlı ve kullanıcı dostu diyebiliriz. Bildiğinz gibi internette fazla vakit geçirenler için en önemli durum ücretsiz olması ve kolay olmasıdır.Burada buluna kırmızı ile işaretlediğimiz bölümler İSO dosyasını çevirmek için yapmamız gereken bölümlerdir…

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Add File : Bu bölümde çevirmek istediğimiz dosyaları programa ekleme bölümüdür diyebiliriz.Yani hangi dosyaları programa yüklmek istiyorsanız bu bölümden yapmanız gerekmektedir…

Size Limit : Dvd boyutlarını ayarlayabilirsiniz.Yani İSO dosyası için hangi ebatlarda ayar yapmak istiyorsanız Size Limit bölümünden bu ayarları yapabilirsiniz.CD, DVD-5, DVD-9 desteğine sahip olan Free ISO Creator, ISO 9660 veya UDF olarak imaj oluşturma seçeneği de sunuyor.
Save ISO as.. : Çıkacak olan ISO dosyasını nereye kayıt etmek istiyorsanız oraya kayıt edebilirsiniz.Yani bir bölüm belirlemeniz gerekmektedir.
Options : Seçenekler bölümünde bir ayar yapmanız gerekmiyor yani otomatik olarak gelen ayarları kullanabilirsiniz.
 

Ekli dosyalar

  • Beğen
Tepkiler: Buğra
Murat Alper

Murat Alper

Moderator
:tşk:
 


Üst Alt