rar dosyalarını telefona nasıl yüklüyoruz

Sponsorlu Bağlantılar

jumanji2

Üye
    Konu Sahibi
rar dosyalarını telefona nasıl yüklüyoruz
:bilmem:selam arkadaşlar rar dosyalarını telefona nasıl yüklüyoruz detaylı olarak açılayabilirmisiniz yeni 5800 aldım hiç bişey yükleyemiyorum teşekürler

ufuk0042

Üye
arkadaslar ben kartin rar dosyasını sıldım bıcımlendırdım bana 6300 rar dosyalarının tümü lazim nerden bulabilirim bilen arkadaslar yardimci olursa sevinirim tskler.

mustyanu

Üye
arkadaşlar benim telefonum nokia 6300 ve rar dosyalarını açmıyor acil yardım!!!!

illegend66

illegend66

Üye
6300 da rar dosyalarını açamaysın işletim sistemi destekleniyor. S40 olduğundan s60 olması gerekir.

melake_6734

Üye
nokıa 6233 rar dosyalarını nasıl yükleyebilirim acill yardım..

DouHa

Üye
ya arkadaşlar bnm telefon samsung star wi-fi iphone teması programı indirdim ama onu telefona yükleyemiorm rar dosyası şeklinde indi ve ben nasıl yükleyeceğimi bilmiorm nasıl olcak ltfen yardm edin!!

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
konuya yanlış yardımlarda bulunmuşlar arkdaşalar rar dosyasını telefonda açmak için değil rar lı dosyalardaki içeriği telefona atmak istiyorlar. kısaca arkadaşlar masa üstüne yada belirlediğiniz dosyaya indirdiğiniz attığınız rar lı dosyaya " mause "fare" ile sağ tıklayıp klasöre çıkart diyoruz aynı dizin içine klasöre çıkartıyor ve içeriğini kopyala yapıştır diyerek atın hafıza kartına. yanlış anlamadımsa farklı bi durum var ise yardımcı olayım..

Üst Alt