Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HaberRapor: Windows Phone Dünyanın En Hızlı Büyüyen Akıllı Telefon Işletim Sistemi
Sponsorlu Bağlantılar
turbocore35
Üye
Konu Sahibi
Rapor: Windows Phone Dünyanın En Hızlı Büyüyen Akıllı Telefon Işletim Sistemi
Strategy Analytics şirketi Windows Phone telefon satışlarını üçüncü çeyreğinde yıl boyunca yıllık %275 üzerinde artış göstermektedir. diye açıkladı..
Son düzenleme:
blackcemre
Üye
haber için çok teşekkürler
cesurpolis61
Üye
demekki satışlar önceden oldukca düşüşmüş.. anca anca normale dönüyor.
evet canım aaa sende android de 1 milyon uygulama varmış ama sor bakalım bunlar neymiş yok ***** uygulaması ve %90 malware virüs
erdgnblt
Üye
Gelmesini beklediğimiz birkaç özellik dışında eksik yok, zaten gerisi ufak tefek güzelleştirme ve iyileştirme.
Uygulamalarda geldikçe zaten güzelleşecek.
turbocore35
Üye
Konu Sahibi
aynen 1 tane daha uygulama geldi Nokia tarafından mağazaya ..
Dexter Morgan
Üye
Hadi bakalım
Dejavuex
Üye
android gibi kasmıyor hiç yoktansa 520 bile stabil çalışıp marketin yüzde 90nını kullanabiliyo uygulama acısından ve dahada büyür
BelaMonte
Üye
benim sayemde okulda bana özenip kaç kişi wp aldı.
alical33
Üye
şimdi kötülemek olmasında küçük şeylerin büyümesi daha kolaydır atıyorum wp %5 ken 10 a kolay çıkabilir ama android veya ios %40 lardayken 80 lere çıkma olasalığı çok düşüktür ama konu için teşekkürler
erdgnblt
Üye
Şimdi seni eleştirmek gibi olmasın ama bir sistem iyiye gidiyor mu diye anlamak için yüzdeye bakılır.
%5 Wp kullanan varken, windows phone görmeyen veya bilmeyenleri görme olasılığı daha az olduğundan görüpte alanların oranının önemine bakmak daha mantıklı
Esendağlı
Üye
wp kullanan birisi başka bir işletim sistemini kullanmaz bence.helede purewiew li bir lumia kullandıysa olay bitmiştir.diğer kameralar asla yeterli gelmez ona
PureFood
Üye
windows phone'dan vazgeçmeyiz, hala her gün en az bir kişi soruyor. ya karışık değil mi bu telefon ? alt tarafı telefon be, aptal mısın diyesim geliyor. yutuyoruz tabi.
Metrobüse bindim ve en az 30 tane Galaxy telefon saydım
Öncelikle psikolojik fark var herkez samsunga yöneliyor özellikle ögrenciler Windows Phone kullanırken kendini çok fazla özgür hissedemiyorsun en azından düşüncem bu ama android kullandıgımız zaman daha açık geliyor ve Android 7 den 70 e herkeze hitap ediyor Windows'u herkes kullanamaz
Öncelikle Bu Sorunun Giderilmesi Gerekiyor
OozyStaw
Üye
haber için teşekkürler konuyu saptırmayalım arkadaşlar özgür abi çok hassas bu konuda haklı olarak