van_hoijdonk
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
Güvensizlik... Ama yaptığı görevi ihmal suçuna girer, istersen dava açalım?
Dostum, günde istersen yüz kişi gelsin, yalan yere rapor almak için, hepsini kontrolden geçirsin ve yalan söylediklerine karar versin.Sen Doktor Ol..
Günde En Az 2 Talebe Gelsin Rapor İstesin..
Artık Bir Yere Kadar Tamam Dersin..
Sonra Sıkmaya Başlar ve İnanmazsın..
Doktor Hasta Olduğuna İnanmadıklarına Rapor Yazmıyor..
Ki Ahmet Almış Yanılmıyorsam..
Dostum, günde istersen yüz kişi gelsin, yalan yere rapor almak için, hepsini kontrolden geçirsin ve yalan söylediklerine karar versin.
Yüz birinci gelsin ve kontrol etmeden kovalasın ve o kişi gerçekten hasta olsun yine de görevi ihmal suçuna girer!.. Hatta daha da ötesine geçelim, o kişi yalan yere rapor almaya gelenlerden biri olsun ve kontrolden geçirmesin yine aynı suç oluşur!..
Mesleğin cilvelerine katlanamayacaksan o mesleği yapmayacaksın!..
Haklısın Ama Doktor Muhtemelen Rapor Verecek Kadar Hasta Olmadığını Düşünmüştür..
Doktorun da Kendini Haklı Çıkaracak Savunması Vardır Elbette..
"Ben Tipini Beğenmedim".. "Sen Yalan Söylüyorsun" Gibi Mazeretlerle Hastasını Yollayacak Değil ya..
Ona doktor diyebilmek için, önce muayene etmesi, şikayetlerimi dinlemesi gerekir bence. Kapıdan girdiğinde neyin var? Grip. Tamam tamam başka bir şeye gerek yok şeklinde kesiyorsa, muayene bile etmiyorsa, üstüne üstlük acilde durması gerekirken 45 dk serviste diye kapısına yazı asarak serviste olmadığı anlaşılıyorsa evet evet doktor haklıdır kendince.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?