RapidShare'den Dosya Yükleme Hatası..

Sponsorlu Bağlantılar

Marchegiani

Marchegiani

Üye
    Konu Sahibi
RapidShare'den Dosya Yükleme Hatası..
Öncelikle selam arkadaşlar.Ben Maxicep'ten dosya indirirken birden "Error"vermeye başladı.Bunun nedeni "Free User"olmam.200 MB'dan fazla indirdiğim için artık yükleyemiyorum.İndirmeye nasıl devam edebilirim?Şimdiden teşekkürler....

--------------- Ekleme ---------------

Öncelikle selam arkadaşlar.Ben Maxicep'ten dosya indirirken birden "Error"vermeye başladı.Bunun nedeni "Free User"olmam.200 MB'dan fazla indirdiğim için artık yükleyemiyorum.İndirmeye nasıl devam edebilirim?Şimdiden teşekkürler....
Pardon;birşey yazmayı unutum..Rapidshare olduğu için bunu yapıyor..

• Beğen
Tepkiler: fatih_gs1994, Hiyarlibaba12 ve krugersavaşı

onur67626

Üye
bilsem dükkan senin bendede aynı ama siteyi kapadıp açınca oluyo bi dene kanki eyvellah bb

SlashGun

SlashGun

Üye
Evet Catty arkadaşımız çözmüş Sorunu bizede onu tebrik etmek düşer . :)
Bende öyle yapıyorum Catty , Modem işini yani :)
Yanlız ben rapidden bir kere indirdiğim zaman oluyo o olay daha indiremiyorum .. Sonra modemle uğraş :(
Şu rapid Downloaderi kullanim bari :)

juba_24

Üye
catty bu konuyu biraz açsana nasıl yapıcaz

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Hangi konuyu efendim.Konu yeterince açık..Takıldığınız yeri sorabilirsiniz.Buyrun !

Marchegiani

Marchegiani

Üye
    Konu Sahibi
Çok sağolun arkadaşlar..

SlashGun

SlashGun

Üye
Kendi adıma yardım edebildiysem
Rica Ederim ..

cemaracı

Üye
bende modem fişini çekmeme ragmen her halikarda paso hata veriyor anlayamadım gitti :S

beyazzency_06

Üye
Slmkardesim dedigin gibi rapidsharede 200 mb densonra hata verır ama jdownloadr diy e bi program var burda istediinlnki istedgin boyutta neolursa olsun aı net load olsun rapidshare olsunbütün linkleri bu rogrm hatasz bi bcmde indiriyo had koay gesın

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaslar papidshare hata verır modemıde kapatıp acmak ise aramaz jdownloader diye bi link yakalyıcı program var bu derdi cekelere birebir bende kulanıyrum bu hepinizin işine yarıycak haberınız olsun hadıkolay gelsıl hrkeze

nazım44

nazım44

Üye
catty teşekkürler

yigidim

Üye
aynı problemden dertliyim bilgisayarı hiç indirmeden ilk neye başlarsam başlayayım rapit hata veriyor jdowloand (nasıl yazılıyorsa işte) denedim diğer dediğinizi denemedim ama bende önceden sürenin dolmasını beklememek için modeme kapatıp açıyor idim şimdi ise ne yapar isem yapayım olmuyor inmiyor. Acaba diyorum sistemimde bi problem olmasın tavsiyenizi bekliyorum teşekkürler

kisakizan55

Üye
hepiniz salaksınız aynı şeylere tekrarlayıp duruyorsunuz.

yasin.11

yasin.11

Üye

muratvemine

muratvemine

Üye
ya kardeş bende de Unfortunately right now our servers are overloaded and we have no more download slots left for non-members. Of course you can also try again later. hatası veriyor anladığımca tam 120 saniye denk geldiricem ama olmuyor önceden oluyordu olmuyor şimdi yaaa :S yardımm programıda indirdim oda olmadı reset attım o da olmadı pff

Takipçi Satın Al

Üst Alt