RapidShare.Com' daki Geri Sayımdan Bıktınız Mı ? Buyrun Ozaman :D

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
RapidShare.Com' daki Geri Sayımdan Bıktınız Mı ? Buyrun Ozaman :D
Arkadaşlar RapidShare.Com... Upload ve Download Kısacası Dosya Paylaşım Sitesindeki... Dosya İndirirken Geri Sayım Yapar... Eğer Bu Gerim Sayım İşleminden Bıktıysanız Benden Size Bir İyilik Olsun (:

Siz Dosyanızı İndirirken Rapid Geri Saymayı Yapadursun Önemli Değil (:

Aşağıdaki Kodu Rapid Geri Sayım Yaparken Adres Çubuğuna Copy/Paste Yapın ve Geri Sayımı Ortadan Kaldırın (:

Kod:
 [B]javascript: function nl() { for (var i=97; i<=122; i++) { c="count"+String.fromCharCode(i); try { eval(c); eval(c+"=0; f"+c+"()"); break; } catch(e) {}; };} nl();[/B]
Not : Eski Haline Geri Getirmek İçin : Denetim Masası > İnternet Seçenekleri > Geçmişi Sil > Tanımlama Bilgisini Sil

Ve sorun Çözülecektir... (: Saygılarımla...

HenryBenzema1410

HenryBenzema1410

Üye
yani bu sayede sınırsız mı yapıyoruz?

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hayır Arkadaşım... Her Dosya İnirişinde bu Kodu Oraya Yapıştırırsan Gereksiz Yere Geri Sayımı Beklemene Gerek Kalmıyor... Olay Bundan İbaret...

Elinde Bir Sürü Premium Üyelik Şifreleri Vardı... Paylaşıma Vermeden Önce Bir Deniyeyim Bakalım Dedim Fakat... Çoğu Ölmüş... Ve Şuan Rapid beni Banladı :D

Ozan

Ozan

Admin
Bu olay artık çalışmıyor diye biliyorum ..
Çok eskidendi

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kardeşim... Ben Bir Paylaşım Yapıyorsam Eğer Deniyerek Paylaşım Yapıyorum ;) Başka Biryerden Çalıp Size Satmıyorum ;) Neyse Denemek İsteyen Dener Saygılarımla...

exe1454

exe1454

Üye
tesekkurler denicem

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tesekkurler denicem

Bak Ben O Konuyu 3 Haziranda Açmışım... O Zaman Zarfından Bu Zaman Zarfına Kadar Rapidshare Sistemi 2 Yada 3 Kere Değişti... Şuan O Kodun Çalışıp Çalışmayacağını Bilemem... Denersen ve Yorumunu Bizlerle Paylaşırsan Diğer Arkadaşlar İçin İyi Olur...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt