- Rapidden Sinirsiz Download -

Sponsorlu Bağlantılar

iceboy

iceboy

Üye
    Konu Sahibi
- Rapidden Sinirsiz Download -
Rapid'den yukleme limitiniz doldugunda modeminizi cikarip tekmak ve cookileri silmekden yoruldunuzmu?

Cevap evetse asagidaki linkden .bat dosyasini indiriyor ve limitiniz doldugunda calistiriyorsunuz.

Program kisaca command prompt'u acar ve ip adresinizi degisir.

Denedim ve bir kere calisti. Ikinci kez olmadi ama ben static ip ile baglaniyorum, sebebi o olabilir. IP adresim degisirse evdeki digerleri nete giremiyor!!!
Sanirim ozellikle dynamic ip ile baglananlarin isine yariyacaktir...

Denemenizi tavsiye ederim. Yorumlarinizi buraya yazarsaniz herkes bilgilenir.

Dosyayi kendinizde yaratabilirsiniz.
Bat file asagida gorduklerinizi iceriyor. Bunlari notepad'e yazip daha sonra bunu rapidreset.bat olarak kaydettik mi ayni dosyaya rapidden indirmeye gerek kalmadan sahip oluyoruz.

@echo off
cls
echo cr*ack's Rapidshare Time Resetter...
echo -----------------------------------
pause
ipconfig /flushdns
ipconfig /registerdns
ipconfig /setclassid
ipconfig /release
ipconfig /renew
echo now you can download with a new limit
Credits.bat

PcM@STéR

PcM@STéR

Üye
Bence değişen birşey olmayacak. Çünkü Modemi 24 saat kapamayan insan sonuçta oda statik Ip kullanıyor gibi oluyor. bu yüzden Ip değişimi için yine modemin kapanması gerek

Lion Heart

Lion Heart

Üye
Bende tek usb modem kullanıyorum. Bağlantıyı kesip tekrar bağlanmak 5 saniyemi almıyor. Otomatik ip olduğu için her bağlantıda ip değişiyor. Ayrıca cookieleride silmeye gerek yok.

PcM@STéR

PcM@STéR

Üye
Bu aralar Şunu Keşfettim. mesela biaz önce Programı indirmek için rapid linkine tıkladım. free ye bastım. geri sayım yaptı. sonrada harfler çıktı girdim ama indirmedi gözat/upload yeri geldi. bende geri diyerek en baş Premium - free bölümüne geldim tekrar aynı işlemi yaptım bu sefer aynı yerde hata vermedi ve dosya inmeye başladı

S1FR3K1R1C1

Üye
<div class='quotetop'>(PcM@STéR &#064; Mar 24 2006, 12&#58;04 AM) [post=303365]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Bu aralar Şunu Keşfettim. mesela biaz önce Programı indirmek için rapid linkine tıkladım. free ye bastım. geri sayım yaptı. sonrada harfler çıktı girdim ama indirmedi gözat/upload yeri geldi. bende geri diyerek en baş Premium - free bölümüne geldim tekrar aynı işlemi yaptım bu sefer aynı yerde hata vermedi ve dosya inmeye başladı
[/b][/quote]O hata Eğer Harfler Çıktığı Zaman 15-30 Saniye İçinde Girmediğin Takdirde Veriyor ßende&#39;de Oluyor.. ßazen..