rapidden daha duzenli dosya indirmek

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

akraq

Üye
    Konu Sahibi
rapidden daha duzenli dosya indirmek
rapidden duzenli sıralı dosya indirme zaman kısaltarak.programı C: icine kurmayın .C: dısındaki herhangi bir yere kurun.modem ayarlarını ve programın butun ayarlarını guzel yaparsanız sadece rapid deil bir cok siteden download yapabilirsiniz. modeminizin tam adı yazmıyorsa modemadı ? soru işaretli olanı secin.karmasık gorunebilir.tum ayarları guızel yapın online yardımda alabilirsiniz chat kısmından.

j downloaderde .dosyaları kaydedeceginiz klasoru asla degistirmeyin bir kere secin bir daha degistirmeyin.

oldukca kullanıslı 2 gunde yirmi parcayı indiriyor kullanıma gore daha hızlıda indirebilrisiniz.

indirmek istediginiz linki kopyalayınca otomatik olarak denetleyip listeye alıyor dosya yada link bozulmusssa cevrim dısı diyor cevrim dısı olanları tercih etmeyin.

indirme listesine alınca sarı klasor seklinde olana cift tıklayın inecek parcalar eger şifreliyse şifresini şifer kısmına yazın.indirme tamamlanınca kendisi otomatik acar.

butun pluginleri secin programın tum ayarlarını guzelce yapın.indirme tamamlanınca dosyaları otomatik ac.kısmını işaretleyin.anlatımım biraz ii deildir .ama ilgilenenler bu programı benden daha ii kullanabilirler.

 

akraq

Üye
    Konu Sahibi
jadownloaderin zyxel modemle en son en iyilestirilmis ayarlarını izleyebilrisniz .chat kısmından online destek alabilirsiniz.

 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt