RapDialer artık Türkçe!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
RapDialer artık Türkçe!

Mağazadaki en başarılı rehber ve hızlı arama uygulamalarından biri olan RapDialer artık Türkçe olarak mağazada.

Programda rehber ve arama özelliklerinin yanı sıra kısa yoldan mesaj gönderme özelliği de bulunuyor.
Pek çok detaya ve ince ayarlara sahip olan programın mağazada ücretli ve ücretsiz olmak üzere iki sürümü bulunuyor.
Programdaki eksiklik "live tile'ında cevapsız çağrıların" ve içeriğinde "gelen arama geçmişinin" görünmemesi. (Mağazadaki rehber programlarının hiçbirinde yok)
Bu da esasen programdan değil, Windows Phone'un bu bilgilere erişme konusunda üçüncü parti yazılımlara izin vermemesinden kaynaklanıyor. Ancak program yine de kendisinden yapılan aramaların (giden aramaların) geçmişini gösteriyor.

Programın Türkçe çevirisi bana aittir. O yüzden çeviri konusunda eleştirileriniz olursa bana iletebilirsiniz.
Bir süredir kullanıyorum. Gerçekten çok hızlı rehber ve arama özellikleri sunan muhteşem bir uygulama.
WP'nin kendi rehberi gibi arama-bulma konusunda uğraştırıcı değil. Aksine çok pratik.
Şebeke live tile'ının yerine aynı büyüklükte uygulamanın live tile'ını koydum.
Uygulamada, ayarlar>görünüm kısmında live tile'ın üzerinde yazacak ifadeyi belirleyebiliyorsunuz. (Ben "Rehber" dedim)

Cevapsız çağrılar ve arama geçmişi şu an sadece WP'nin kendi şebeke live tile'ında (Ekranda AVEA, TURKCELL, VODAFONE yazan o live tile'da) olduğu için başlangıç ekranından onu da kaldırmadım ancak en küçük boyuta getirip bir köşeye attım.
Cevapsız çağrılara ve lazım olduğunda gelen arama geçmişine ondan bakıyorum.
Ama arama yapacağım zaman genellikle RapDialer'ın live tile'ını kullanıyorum.

Uygulamada "Yardım" kısmından "İpuçları" bölümüne girerek genel özelliklerin tanıtımını izleyebilirsiniz ;)

Bir deneyim bakalım beğenecek misiniz :oke:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve Sensation

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
eline sağlık dostum bir deneyelim. Çeviri ile eleştirilerimizi mağazadan uygulamaya not verirken belirtiriz:kop:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Özgür hızlı arama görüntüleri hala Türkçe değil. Onun dışında uygulama çok güzel. Wp7 telefon özelliğini Türkçe kullanmak isteyenler mutlaka yüklemeli.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Özgür hızlı arama görüntüleri hala Türkçe değil. Onun dışında uygulama çok güzel. Wp7 telefon özelliğini Türkçe kullanmak isteyenler mutlaka yüklemeli.

Geliştiricinin bana gönderdiği dil dosyasının tümünü yani çevrilecek her yeri çevirdim dostum.
Eğer ona rağmen ingilizce olan yer varsa, dil dosyasından ayrı olarak program kodlarının içinde gömülü olan ve geliştiricinin hazırladığı yerlerdir. :hmmm

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
çok da sorun değil. Bu haliyle bile çok çok güzel olmuş.

ecel54

ecel54

Üye
:tşk:

omerk88

omerk88

Üye
Emeğine sağlık süper olmuş

symbianbelle

symbianbelle

Üye
güzel olmuş ancak ayarlar menüsüne girince program donuyor...

komando04

komando04

Üye
teşekkürler abi emeğine sağlık sağolasın

nanotex

nanotex

Üye
Çok sağlam uygulama, ama ilk baştaki tanıtım yüzünden mi olsa gerek aklım karıştı :D

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
güzel olmuş ancak ayarlar menüsüne girince program donuyor...

Normal çalışıyor, herhangi bir donma yok.
Sanırım senin sistemden yada telefondan kaynaklanıyor :hmmm
Ben epeydir kullanıyorum hiçbir donma yaşamadım programda.

serinaga

serinaga

Üye
Kardeş eline sağlık, güzel bir uygulama, birde şu arama kaydı eksiksiz olsaydı dört dörtlük bir uygulama olurdu ...

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş eline sağlık, güzel bir uygulama, birde şu arama kaydı eksiksiz olsaydı dört dörtlük bir uygulama olurdu ...

Evet yaa, o da olsa zaten WP'nin şebeke tile'ı yerine kullanabilirdik tamamen.
Ancak WP gizlilik kurallarından dolayı şu an kendi şebeke tile'ı hariç bu tip yazılımlara erişim imkanı vermiyor.
Önümüzdeki günlerde sisteme biraz esneklik kazandırırlar ve bu tip yazılımlara "gelen arama kaydına erişim" imkanı verirlerse uygulamaya o destek de gelir. :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt