Bu şarkı çok ayrı be.
Joker Emekli Yönetici Konu Sahibi Bu şarkı çok ayrı be. Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
ErenMSC Üye Sagopa Kajmer' Alıntı: Dünyanın en güzel rap şarkısı Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... ciddi olamassn
Sagopa Kajmer' Alıntı: Dünyanın en güzel rap şarkısı Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... ciddi olamassn
_ilyas_ Üye alın size rapin kralı Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız Sagopa Kajmer' Alıntı: Dünyanın en güzel rap şarkısı Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... şaka yapıyorsun herhalde
alın size rapin kralı Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız Sagopa Kajmer' Alıntı: Dünyanın en güzel rap şarkısı Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... şaka yapıyorsun herhalde
_ilyas_ Üye Sagopa Kajmer' Alıntı: Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız Hidra'ya bin basar Genişletmek için tıkla ... ee raple ne alakası var arsız belaya ne oldu?
Sagopa Kajmer' Alıntı: Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız Hidra'ya bin basar Genişletmek için tıkla ... ee raple ne alakası var arsız belaya ne oldu?
Metin MF Üye _ilyas_' Alıntı: ee raple ne alakası var arsız belaya ne oldu? Genişletmek için tıkla ... ArSıZ üMsTaD çünKü..!!!1!!
_ilyas_' Alıntı: ee raple ne alakası var arsız belaya ne oldu? Genişletmek için tıkla ... ArSıZ üMsTaD çünKü..!!!1!!
_ilyas_ Üye Sagopa Kajmer' Alıntı: ArSıZ üMsTaD çünKü..!!!1!! Genişletmek için tıkla ... peki niye adın sagopa
Metin MF Üye _ilyas_' Alıntı: peki niye adın sagopa Genişletmek için tıkla ... İroni yapıyorum yahu arsız denen özürlüyü dinleyeceğime eşek anırması dinlerim daha iyi, gerçi ikisi de aynı şey
_ilyas_' Alıntı: peki niye adın sagopa Genişletmek için tıkla ... İroni yapıyorum yahu arsız denen özürlüyü dinleyeceğime eşek anırması dinlerim daha iyi, gerçi ikisi de aynı şey
_ilyas_ Üye Sagopa Kajmer' Alıntı: İroni yapıyorum yahu arsız denen özürlüyü dinleyeceğime eşek anırması dinlerim daha iyi, gerçi ikisi de aynı şey Genişletmek için tıkla ...
Sagopa Kajmer' Alıntı: İroni yapıyorum yahu arsız denen özürlüyü dinleyeceğime eşek anırması dinlerim daha iyi, gerçi ikisi de aynı şey Genişletmek için tıkla ...
Joker Emekli Yönetici Konu Sahibi Dede' Alıntı: Yok Genişletmek için tıkla ... Abi bizi yeme gizli gizli rap dinliyorsun biliyorum
Joker Emekli Yönetici Konu Sahibi Dede' Alıntı: Yabancı dinlerim ama dostum Genişletmek için tıkla ... paylaşta biz de dinleyelim abi
Metin MF Üye Dede' Alıntı: Yabancı dinlerim ama dostum Genişletmek için tıkla ... Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız Bu güzel mi dede
Dede' Alıntı: Yabancı dinlerim ama dostum Genişletmek için tıkla ... Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız Bu güzel mi dede
KayraBey Üye Metin MF' Alıntı: Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız Bu güzel mi dede Genişletmek için tıkla ... Güzel de laf mı
Metin MF' Alıntı: Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız Bu güzel mi dede Genişletmek için tıkla ... Güzel de laf mı