Örnek olarak? örnek yok işte dinlerken daha tok olsa ses keşke diyorum :D
ismail Üye TheFenomen' Alıntı: Örnek olarak? Genişletmek için tıkla ... örnek yok işte dinlerken daha tok olsa ses keşke diyorum
TheFenomen' Alıntı: Örnek olarak? Genişletmek için tıkla ... örnek yok işte dinlerken daha tok olsa ses keşke diyorum
Enes Üye İsmail' Alıntı: örnek yok işte dinlerken daha tok olsa ses keşke diyorum Genişletmek için tıkla ... senin ses nasıl
İsmail' Alıntı: örnek yok işte dinlerken daha tok olsa ses keşke diyorum Genişletmek için tıkla ... senin ses nasıl
ismail Üye TheFenomen' Alıntı: o zaman şeyho gibi rap yapabilrisin Genişletmek için tıkla ... ondan kalında çok b''tan bi sesim var ya
TheFenomen' Alıntı: o zaman şeyho gibi rap yapabilrisin Genişletmek için tıkla ... ondan kalında çok b''tan bi sesim var ya
Enes Üye İsmail' Alıntı: ondan kalında çok b''tan bi sesim var ya Genişletmek için tıkla ... benim sesim kalın etkileyiciymiş ama bu aralar boğazım şişti borozan gibi
İsmail' Alıntı: ondan kalında çok b''tan bi sesim var ya Genişletmek için tıkla ... benim sesim kalın etkileyiciymiş ama bu aralar boğazım şişti borozan gibi
ismail Üye TheFenomen' Alıntı: benim sesim kalın etkileyiciymiş ama bu aralar boğazım şişti borozan gibi Genişletmek için tıkla ... o zaman acaip komik çıkar ses sende rap yap battle yap
TheFenomen' Alıntı: benim sesim kalın etkileyiciymiş ama bu aralar boğazım şişti borozan gibi Genişletmek için tıkla ... o zaman acaip komik çıkar ses sende rap yap battle yap
Enes Üye İsmail' Alıntı: o zaman acaip komik çıkar ses sende rap yap battle yap Genişletmek için tıkla ... ben sadece dinliyorum melanko mu yapsam la
İsmail' Alıntı: o zaman acaip komik çıkar ses sende rap yap battle yap Genişletmek için tıkla ... ben sadece dinliyorum melanko mu yapsam la
ismail Üye TheFenomen' Alıntı: ben sadece dinliyorum melanko mu yapsam la Genişletmek için tıkla ... la arabesk yap para kırarsın belki şaka biyana dene battle
TheFenomen' Alıntı: ben sadece dinliyorum melanko mu yapsam la Genişletmek için tıkla ... la arabesk yap para kırarsın belki şaka biyana dene battle
Enes Üye İsmail' Alıntı: la arabesk yap para kırarsın belki şaka biyana dene battle Genişletmek için tıkla ... benim amcaoğlu yapıyo bişeyler komiğime gidiyo yapmam ben
İsmail' Alıntı: la arabesk yap para kırarsın belki şaka biyana dene battle Genişletmek için tıkla ... benim amcaoğlu yapıyo bişeyler komiğime gidiyo yapmam ben
ismail Üye TheFenomen' Alıntı: benim amcaoğlu yapıyo bişeyler komiğime gidiyo yapmam ben Genişletmek için tıkla ... amcaoğluna diss at enes
TheFenomen' Alıntı: benim amcaoğlu yapıyo bişeyler komiğime gidiyo yapmam ben Genişletmek için tıkla ... amcaoğluna diss at enes
Enes Üye İsmail' Alıntı: amcaoğluna diss at enes Genişletmek için tıkla ... çok fena diss yazarım amaaan salla ya
İsmail' Alıntı: amcaoğluna diss at enes Genişletmek için tıkla ... çok fena diss yazarım amaaan salla ya
ismail Üye TheFenomen' Alıntı: çok fena diss yazarım amaaan salla ya Genişletmek için tıkla ... ben bi ara meraklandım aslında ama sonra farkettim ki ne flex ne battle ne lirik ne kafiye var
TheFenomen' Alıntı: çok fena diss yazarım amaaan salla ya Genişletmek için tıkla ... ben bi ara meraklandım aslında ama sonra farkettim ki ne flex ne battle ne lirik ne kafiye var
Enes Üye İsmail' Alıntı: ben bi ara meraklandım aslında ama sonra farkettim ki ne flex ne battle ne lirik ne kafiye var Genişletmek için tıkla ... Ben diyorum dinleyici kalmak en güzeli
İsmail' Alıntı: ben bi ara meraklandım aslında ama sonra farkettim ki ne flex ne battle ne lirik ne kafiye var Genişletmek için tıkla ... Ben diyorum dinleyici kalmak en güzeli
ismail Üye TheFenomen' Alıntı: Ben diyorum dinleyici kalmak en güzeli Genişletmek için tıkla ... evet sonra ellaran elvis gibi oluruz
TheFenomen' Alıntı: Ben diyorum dinleyici kalmak en güzeli Genişletmek için tıkla ... evet sonra ellaran elvis gibi oluruz
Enes Üye İsmail' Alıntı: evet sonra ellaran elvis gibi oluruz Genişletmek için tıkla ... o rapci mi ki ya bırak
İsmail' Alıntı: evet sonra ellaran elvis gibi oluruz Genişletmek için tıkla ... o rapci mi ki ya bırak
ismail Üye TheFenomen' Alıntı: o rapci mi ki ya bırak Genişletmek için tıkla ... o yüzden dedim ya öyle olacağımıza dinleyici kalalım haklısın
TheFenomen' Alıntı: o rapci mi ki ya bırak Genişletmek için tıkla ... o yüzden dedim ya öyle olacağımıza dinleyici kalalım haklısın
SHS Üye rayına oturur bazı şeyler silindikçe ağzım esner cehennemde yanayım olsun cennet sende kalsın esmer