Norm life
Üye
dogru degil mi sankirap gelişmiyo rap gelişmiyo herkesin ağzında aynı sakız
dogru degil mi sankirap gelişmiyo rap gelişmiyo herkesin ağzında aynı sakız
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
22 yaşındayım 15 yaşından beri hem dinleyici hemde son 3 senedir üretim yapıyordum bulunduğum ıl dolayısıyla çok sıkıntı çektim en çok da kitle oluşturmakta ve kıyafet konusunda insanlar serseri bu o ne öyle gözlerle baktı hep tabiki takmadm ama belli kesimler belli sınırları olduğu için bi zaman sonra rahatsız edici oldu bakışlar. Kısaca arkadaşlar RAP şu an SEX-PARA-TORPIL kalıpları altında yer alıyor. Ben bu yaşıma kadar rapden başka müzik dinlemedim asla ve geçen seneden beri ne rap ne de diğer müzikleri dinlemıyorum . Anıl piyancı keişan rota gibi ne dediği belirsizler'in bile 10 bine aşkın fani varken bu müzik yükselmez batar. Ona buna küfür sallamak onun bunun bacısına küfürle dönen bi çark RAP şuan
tamamen katılıyorum hocam ben de amatör olarak yapmaya başladım 1 kere stüdyo kaydı da aldım fakat hevesimi kıran bu iştebir de insanların şarkıdaki düşünceler kendisine uymuyorsa şarkıyı yerin dibine sokmaları
metin senin stüdyo kaydı şarkını dinleyebiliyoz mu biyerden..
tamamen katılıyorum hocam ben de amatör olarak yapmaya başladım 1 kere stüdyo kaydı da aldım fakat hevesimi kıran bu iştebir de insanların şarkıdaki düşünceler kendisine uymuyorsa şarkıyı yerin dibine sokmaları
metin senin stüdyo kaydı şarkını dinleyebiliyoz mu biyerden..
güüzel olmuşMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
fakat biraz siyasi

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
çok iyi be

Eminem yine şarkıya süper başlıyo. Rihanna pek umrumda değilRihanna sevmem ama bu olmuş![]()

Dubstep rap diyince Dogu Akdeniz
Onu bilmiyorum ama bu isin ustatlari kc, seidi, acarkhan, uzi yani DA...
Suan mobilim paylasamiyorum ama kbt, efsane ve testereyi tavsiye ederim metin![]()