Rap dinleyen var mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Norm life

Norm life

Üye
adam bi diss yaptı olay oldu herkes eleştiriye başladı

Enes

Enes

Üye
çıkmış allame ft anıl yurda gideyim de dinleyeyim

• Beğen
Tepkiler: Joker
Joker

Joker

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Leşker Asakir'in açıklaması

Merhaba arkadaşlar. Allame ve Joker arasında olanlara dair açıklama yapmamı istiyorsunuz sanırım. Sayfaya çok fazla soru mesajları gelmiş bu konuda. Ben 2011 yılında sinema sektöründe yoğun bir iş temposuna girdiğim için rap'e ara verdim. Bir ay boyunca setlerde kaldığım için Batarya'da çok fazla bulunamıyordum. Bu esnada Joker ve Allâme gayet güzel bir uyum içerisinde çalışmalarına devam ettiler ve ben de fırsat buldukça onları takip ettim. Onları izlemek için beraber gittiğim konserler de oldu. Bu gidişat devam ederken ekibime bir fayda sağlayabilmek için "Asakir PRO"yu kurdum. Artık rap söylemek için çok fazla hevesim yoktu ve ben de klip çekimi için gerekli alet ve edevatlar edinmiştim, klip çekerek yardımcı olmak istedim. Bu etiketle birkaç video klip yaptıktan sonra ben çalıştığım sinema filminin son işlemleri için İstanbul'a gittim. Geri döndüğümde bazı şeyler değişmişti. Eskisi gibi değildi ikisi de ve ne olduğunu her sorduğumda bana hiç bilmediğim isimlerden dolayı bir şeyler anlatıyorlardı. Kim kimi ne uğruna satmış, o .... sahibi kim, ne zaman oldu bu mevzu (ya da mevzular) kısacası benim olayla uzaktan yakından ilgim yok. Her şey olup bittiğinde ben yanlarında bile değildim. Aralarını yapabilir miydim? Evet yapabilirdim, keza çoğu zaman Joker ile büyük kavgalar ettim ama bir sorun veya sıkıntı yaşadığında elimden geldiğince yanında oldum. Son kez konuşmak için bir araya geldiklerinde uzun zamandan beridir gelişmiş bazı mevzuları ortaya döktüler ve ben hepsini o an, o gün Allâme söylediğinde duydum. Daha sonrasını biliyorsunuz zaten anlaşıp, bir daha çalışmama kararı aldılar. Daha sonra Joker beni arayıp benimle arkadaş kalmak istemediğini söyledi ben de peki dedim. Hepimiz eşşek kadar adam olduğumuz için birbirimizin kararına saygı duyduk ve konuyu kapattık. Daha sonra Allâme ile her şeyi silip yeni baştan başlama üzerine karar aldık. Ben de bu sebepten Asakir PRO'yu çok fazla büyümeden kapattım ve Batarya Company kemik kadromuzu oluşturup, bunca zamandır bizi bir an bile yalnız bırakmayan kardeşlerimizle beraber bu yola koyulduk. Elbette karalanacaktık, elbette yeni bir döneme girene skandallar ardarda patlayacaktı bunu zaten bekliyordum ama arkadaşlar bir insanı altetmek için de iftira atmak ne kadar acınası ve ezikçe bir yöntemdir. İftira ve yalan en büyük küfrü ve hakareti hak eder. Baş iftiracıların gazına gelmeyin lütfen, çünkü biz güçlü bir ekibiz ve bizi bizim kulvarımızda yenmenin imkanı yok, bu yüzden yalan ve iftiralara başvuranlar olacaktır. Böyle kişilere tamah etmeyiniz. Durumu kabullenip, olgun bir şekilde karşılamaya çalışın, olan oldu artık geri dönüşü yok ve olmayacak. Burada anlattıklarıma inanmayanlar kendilerinden teyit ettirebilirsiniz. Ben ne aralarındaki mevzuya ne de kiminle feat attıklarına karışabilirim. Herkesin kendine ait bir popisi vardır, bu yüzden de kimse kimseye karışamaz. İyi akşamlar.

Son düzenleme:
Metin MF

Metin MF

Üye
Leşker Asakir'in açıklaması

Merhaba arkadaşlar. Allame ve Joker arasında olanlara dair açıklama yapmamı istiyorsunuz sanırım. Sayfaya çok fazla soru mesajları gelmiş bu konuda. Ben 2011 yılında sinema sektöründe yoğun bir iş temposuna girdiğim için rap'e ara verdim. Bir ay boyunca setlerde kaldığım için Batarya'da çok fazla bulunamıyordum. Bu esnada Joker ve Allâme gayet güzel bir uyum içerisinde çalışmalarına devam ettiler ve ben de fırsat buldukça onları takip ettim. Onları izlemek için beraber gittiğim konserler de oldu. Bu gidişat devam ederken ekibime bir fayda sağlayabilmek için "Asakir PRO"yu kurdum. Artık rap söylemek için çok fazla hevesim yoktu ve ben de klip çekimi için gerekli alet ve edevatlar edinmiştim, klip çekerek yardımcı olmak istedim. Bu etiketle birkaç video klip yaptıktan sonra ben çalıştığım sinema filminin son işlemleri için İstanbul'a gittim. Geri döndüğümde bazı şeyler değişmişti. Eskisi gibi değildi ikisi de ve ne olduğunu her sorduğumda bana hiç bilmediğim isimlerden dolayı bir şeyler anlatıyorlardı. Kim kimi ne uğruna satmış, o******************* sahibi kim, ne zaman oldu bu mevzu (ya da mevzular) kısacası benim olayla uzaktan yakından ilgim yok. Her şey olup bittiğinde ben yanlarında bile değildim. Aralarını yapabilir miydim? Evet yapabilirdim, keza çoğu zaman Joker ile büyük kavgalar ettim ama bir sorun veya sıkıntı yaşadığında elimden geldiğince yanında oldum. Son kez konuşmak için bir araya geldiklerinde uzun zamandan beridir gelişmiş bazı mevzuları ortaya döktüler ve ben hepsini o an, o gün Allâme söylediğinde duydum. Daha sonrasını biliyorsunuz zaten anlaşıp, bir daha çalışmama kararı aldılar. Daha sonra Joker beni arayıp benimle arkadaş kalmak istemediğini söyledi ben de peki dedim. Hepimiz eşşek kadar adam olduğumuz için birbirimizin kararına saygı duyduk ve konuyu kapattık. Daha sonra Allâme ile her şeyi silip yeni baştan başlama üzerine karar aldık. Ben de bu sebepten Asakir PRO'yu çok fazla büyümeden kapattım ve Batarya Company kemik kadromuzu oluşturup, bunca zamandır bizi bir an bile yalnız bırakmayan kardeşlerimizle beraber bu yola koyulduk. Elbette karalanacaktık, elbette yeni bir döneme girene skandallar ardarda patlayacaktı bunu zaten bekliyordum ama arkadaşlar bir insanı altetmek için de iftira atmak ne kadar acınası ve ezikçe bir yöntemdir. İftira ve yalan en büyük küfrü ve hakareti hak eder. Baş iftiracıların gazına gelmeyin lütfen, çünkü biz güçlü bir ekibiz ve bizi bizim kulvarımızda yenmenin imkanı yok, bu yüzden yalan ve iftiralara başvuranlar olacaktır. Böyle kişilere tamah etmeyiniz. Durumu kabullenip, olgun bir şekilde karşılamaya çalışın, olan oldu artık geri dönüşü yok ve olmayacak. Burada anlattıklarıma inanmayanlar kendilerinden teyit ettirebilirsiniz. Ben ne aralarındaki mevzuya ne de kiminle feat attıklarına karışabilirim. Herkesin kendine ait bir popisi vardır, bu yüzden de kimse kimseye karışamaz. İyi akşamlar.
:)

Enes

Enes

Üye
bırak bu ayaklar leşker

Joker

Joker

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Anıl'ın tarzı hiç hoşuma gitmiyor.Allame baştan savma yapmış gibi.

• Beğen
Tepkiler: Enes
Enes

Enes

Üye

• Beğen
Tepkiler: Joker
Joker

Joker

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Albümün en iyisi :D