Pazartesi,Salı'yı bulur.ne zaman gelecek acaba bu albüm![]()
gerçekten beklemekten sıkıldım artıkC.E.Z.A --SOĞUK MEVSİM- VE --ALLES TAMAM--
HARİKA TAVSİYE EDERİM BU 2 ŞARKIYI

pazartesi gelse razıyımPazartesi,Salı'yı bulur.gerçekten beklemekten sıkıldım artık
Aynen.Umarım pazartesi gelir albüm.pazartesi gelse razıyım

Batarya'ya dissDA akar...
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

işin kötü tarafı albüm geldiğinde verdiğim adreste olamayabilirimAynen.Umarım pazartesi gelir albüm.![]()
Fena benzetmişlerBatarya'ya diss![]()
''lan akdeniz bu 26 watt batarya boşaltır'' vuu 
O daha da kötüymüş hacı.Bende işte olurum büyük ihtimal.Neyse ki ofis eve yakın.işin kötü tarafı albüm geldiğinde verdiğim adreste olamayabilirim
Normalde Joker onlara diss atmadı.Ama bu arkadaşlar kendi üstlerine alınıp diss atmışlar.Jokzilla 2'yi tek geçerim.Fena benzetmişler''lan akdeniz bu 26 watt batarya boşaltır'' vuu
![]()

bilmiyorum bakalım ne olacakO daha da kötüymüş hacı.Bende işte olurum büyük ihtimal.Neyse ki ofis eve yakın.
6 Eylül'de verilseydi kargoya ne iyi olurdubilmiyorum bakalım ne olacak

ilk heyecanı kalmadı6 Eylül'de verilseydi kargoya ne iyi olurdu![]()
Al benden de o kadar.Dinleyince düzeliriz heraldeilk heyecanı kalmadı

batarya da çok ortalığa konuşuyor abi aynı yanlış anlaşılma alcatraz'la olmuştu yanlış hatırlamıyorsam...Normalde Joker onlara diss atmadı.Ama bu arkadaşlar kendi üstlerine alınıp diss atmışlar.Jokzilla 2'yi tek geçerim.![]()
ajdarın 'feym' olduğu ama grup yorum'un çoğunluk tarafından bilinmediği bir ülkede yaşayan beyni bedava olmayan insanlar olarak 'feym' denilen o mevkiden tiksindiğimizi söyleyebilirim. ayrıca eski projelerden elimizde pit10 düeti, beta düeti, da poet düeti gibi şu anda bizi 1 günde feym yapacak bir ton materyal var. hiçbirini yayınlamayı düşünmüyoruz. amacımız hiphop'a kalite katmaktır, pastadan nemalanmak değil.
uyarı atışı öncesinde bize gelen göndermelerle başlayalım."tanımıyordum ki nasıl diss atmış olabilirim" diyerek insanları kandırmaya çalışmışlar. öncelikle herkesin bilmesi lazım ki bu; ÇOK BÜYÜK BİR YALANDIR. 2004lü yıllardan bu yana şu anda kapanmış olan bir rap portalında batarya'nın kurucularından leşker asakir ile doğu akdeniz'in kurucularından acarkhan sürekli battle yapardı. iki tarafda birbirini hiç sevmezdi. joker ve ben de aynı çatı altında aktif olan insanlardık. o zamanlar joker'in ismi narkoz aka stanley idi. sadece joker ve leşker değil eskişehir'den taki, tenkit, direktif gibi bir çok kişi de bizleri iyi tanırlar. "vallaha tanımıyordum ki yaa" çok başarısız bir girişimdir. ayıptır. ayrıca joker, sehabeye diss atmış bir insandır. acarkhan da sehabe'ye zamanında beatler ve featler vermiştir. joker'in acarkhan'ı tanımama gibi bir ihtimal söz konusu olamaz. tesadüf olamayacak belirginlikte üstü kapalı göndermeler tespit ettik ve 'uyarı atışı' ile cevap hakkımızı kullandık. sonra da 'dropshit' geldi. biz de 'deney II' ile nokta koyduk.
şarkıyı dinleyince "ünlü olmaya çalışıyorlar" dediler sonrasında bu arkadaşlar. bazı insanların 'karşısındakini kendi gibi sandığı' apaçık ortada. türkçe rapin magazini ile alakadarlar. kim kime ne demiş, kim diss atmış, kim yuhlanmış, kim ne yapmış iyi bilirler. insanları nasıl kandıracaklarını da öğrenmişler. bizi tanımayanları kandırmayı başardılar sanırım ki bu tür sorular geliyor. ama umarım bundan sonra herkes doğu akdeniz gibi bu konuya bir nokta koyar. çav bella. NOKTA.
olabilir en çok "Allameyle Joker değildik Güdük ve Şabandık" dediği şarkıyı merak ediyorumAl benden de o kadar.Dinleyince düzeliriz heralde![]()
Adamım bu kadar kısa zamanda bu kadar bilgibatarya da çok ortalığa konuşuyor abi aynı yanlış anlaşılma alcatraz'la olmuştu yanlış hatırlamıyorsam...
Aha bu da KC'den:
Bazı savaşlar böyle onurlu sürerken bi de cebine eroin koyup karakolun önüne bırakılası tipler var aha:
Kimisi de iki lafı bi araya getiremiyor:
Seda Saian'dan sonra
olimpooğğss bebeeiiim
tebrikler vallahi.
batarya'nın atarına can kurban