Joker'e gönderme olabilir :ehe "Kürkçü dükkanı" ifadesi zaten bağırıyo ordan :D
Enes Üye Joker' Alıntı: Joker'e gönderme olabilir Genişletmek için tıkla ... "Kürkçü dükkanı" ifadesi zaten bağırıyo ordan
Joker' Alıntı: Joker'e gönderme olabilir Genişletmek için tıkla ... "Kürkçü dükkanı" ifadesi zaten bağırıyo ordan
Joker Emekli Yönetici Konu Sahibi TheFenomen' Alıntı: "Kürkçü dükkanı" ifadesi zaten bağırıyo ordan Genişletmek için tıkla ... Aynen bakalım nasıl birşey olacak klip
TheFenomen' Alıntı: "Kürkçü dükkanı" ifadesi zaten bağırıyo ordan Genişletmek için tıkla ... Aynen bakalım nasıl birşey olacak klip
Enes Üye Joker' Alıntı: Aynen bakalım nasıl birşey olacak klip Genişletmek için tıkla ... ya bu Takiden iş çıkmaz ben sevmiyorm onu
Joker' Alıntı: Aynen bakalım nasıl birşey olacak klip Genişletmek için tıkla ... ya bu Takiden iş çıkmaz ben sevmiyorm onu
Joker Emekli Yönetici Konu Sahibi TheFenomen' Alıntı: ya bu Takiden iş çıkmaz ben sevmiyorm onu Genişletmek için tıkla ... Yok be hacı iyi bence Taki
TheFenomen' Alıntı: ya bu Takiden iş çıkmaz ben sevmiyorm onu Genişletmek için tıkla ... Yok be hacı iyi bence Taki
Enes Üye Joker' Alıntı: Yok be hacı iyi bence Taki Genişletmek için tıkla ... Belki diğerlerinin yanında biraz daha geride kalıyo ondan olabilir
Joker' Alıntı: Yok be hacı iyi bence Taki Genişletmek için tıkla ... Belki diğerlerinin yanında biraz daha geride kalıyo ondan olabilir
Joker Emekli Yönetici Konu Sahibi TheFenomen' Alıntı: Belki diğerlerinin yanında biraz daha geride kalıyo ondan olabilir Genişletmek için tıkla ... Evet o konuda haklısın.Bunun sebebinin gruplaşma olduğunu düşünüyorum.Mesela Joker-Allame-Leşker,Hasip Aksu-Lider gibi.Adam tek kaldı
TheFenomen' Alıntı: Belki diğerlerinin yanında biraz daha geride kalıyo ondan olabilir Genişletmek için tıkla ... Evet o konuda haklısın.Bunun sebebinin gruplaşma olduğunu düşünüyorum.Mesela Joker-Allame-Leşker,Hasip Aksu-Lider gibi.Adam tek kaldı
Enes Üye Joker' Alıntı: Evet o konuda haklısın.Bunun sebebinin gruplaşma olduğunu düşünüyorum.Mesela Joker-Allame-Leşker,Hasip Aksu-Lider gibi.Adam tek kaldı Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız böyle bişey
Joker' Alıntı: Evet o konuda haklısın.Bunun sebebinin gruplaşma olduğunu düşünüyorum.Mesela Joker-Allame-Leşker,Hasip Aksu-Lider gibi.Adam tek kaldı Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız böyle bişey
Joker Emekli Yönetici Konu Sahibi TheFenomen' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız böyle bişey Genişletmek için tıkla ... aynen adam dışlanmış gibi oldu.
TheFenomen' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız böyle bişey Genişletmek için tıkla ... aynen adam dışlanmış gibi oldu.
Enes Üye Joker' Alıntı: aynen adam dışlanmış gibi oldu. Genişletmek için tıkla ... Jokerin yanında gitsin o da
Joker' Alıntı: aynen adam dışlanmış gibi oldu. Genişletmek için tıkla ... Jokerin yanında gitsin o da
Joker Emekli Yönetici Konu Sahibi TheFenomen' Alıntı: Jokerin yanında gitsin o da Genişletmek için tıkla ... Joker'in yanına Allame'den başkası yakışmıyor hacı
TheFenomen' Alıntı: Jokerin yanında gitsin o da Genişletmek için tıkla ... Joker'in yanına Allame'den başkası yakışmıyor hacı
Enes Üye Joker' Alıntı: Joker'in yanına Allame'den başkası yakışmıyor hacı Genişletmek için tıkla ... Ben ne zamandan beri şarkı da dinlemiyorum bu gidişle dinlemeyi bırakcam heralde
Joker' Alıntı: Joker'in yanına Allame'den başkası yakışmıyor hacı Genişletmek için tıkla ... Ben ne zamandan beri şarkı da dinlemiyorum bu gidişle dinlemeyi bırakcam heralde
Joker Emekli Yönetici Konu Sahibi TheFenomen' Alıntı: Ben ne zamandan beri şarkı da dinlemiyorum bu gidişle dinlemeyi bırakcam heralde Genişletmek için tıkla ... Niye ki
TheFenomen' Alıntı: Ben ne zamandan beri şarkı da dinlemiyorum bu gidişle dinlemeyi bırakcam heralde Genişletmek için tıkla ... Niye ki
Joker Emekli Yönetici Konu Sahibi TheFenomen' Alıntı: hep aynı şeyler Genişletmek için tıkla ... Aslında neden soğuduğunu tahmin edebiliyorum.
TheFenomen' Alıntı: hep aynı şeyler Genişletmek için tıkla ... Aslında neden soğuduğunu tahmin edebiliyorum.
Enes Üye Joker' Alıntı: Aslında neden soğuduğunu tahmin edebiliyorum. Genişletmek için tıkla ... evet tahminleri alalım
Joker' Alıntı: Aslında neden soğuduğunu tahmin edebiliyorum. Genişletmek için tıkla ... evet tahminleri alalım
Joker Emekli Yönetici Konu Sahibi TheFenomen' Alıntı: evet tahminleri alalım Genişletmek için tıkla ... Anladın sen onu
Enes Üye Joker' Alıntı: Anladın sen onu Genişletmek için tıkla ... Evet anladım Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bu aralar buna sardım Fuat şaşırtıcı bi şekilde iyi söylemiş ya
Joker' Alıntı: Anladın sen onu Genişletmek için tıkla ... Evet anladım Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bu aralar buna sardım Fuat şaşırtıcı bi şekilde iyi söylemiş ya
Joker Emekli Yönetici Konu Sahibi TheFenomen' Alıntı: Evet anladım Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bu aralar buna sardım Fuat şaşırtıcı bi şekilde iyi söylemiş ya Genişletmek için tıkla ... Allame olmasa dinlemem o şarkıyı
TheFenomen' Alıntı: Evet anladım Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bu aralar buna sardım Fuat şaşırtıcı bi şekilde iyi söylemiş ya Genişletmek için tıkla ... Allame olmasa dinlemem o şarkıyı
Enes Üye Joker' Alıntı: Allame olmasa dinlemem o şarkıyı Genişletmek için tıkla ... Zaten öyle Fuat şaşırtıcı iyi söylemiş dedim. Dinleme sebebim Allame Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Moralim bozuldukça izliyorum bunları
Joker' Alıntı: Allame olmasa dinlemem o şarkıyı Genişletmek için tıkla ... Zaten öyle Fuat şaşırtıcı iyi söylemiş dedim. Dinleme sebebim Allame Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Moralim bozuldukça izliyorum bunları
Joker Emekli Yönetici Konu Sahibi TheFenomen' Alıntı: Zaten öyle Fuat şaşırtıcı iyi söylemiş dedim. Dinleme sebebim Allame Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Moralim bozuldukça izliyorum bunları Genişletmek için tıkla ... Bu diss bir harika dostum
TheFenomen' Alıntı: Zaten öyle Fuat şaşırtıcı iyi söylemiş dedim. Dinleme sebebim Allame Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Moralim bozuldukça izliyorum bunları Genişletmek için tıkla ... Bu diss bir harika dostum