bende sagoyu fazla dinlemem :gun1:
Metin MF Üye -Akıncı' Alıntı: battle tarzı müzikler daha hoşuma gider Genişletmek için tıkla ... al sana battle Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
-Akıncı' Alıntı: battle tarzı müzikler daha hoşuma gider Genişletmek için tıkla ... al sana battle Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Joker Emekli Yönetici Konu Sahibi -Akıncı' Alıntı: mobil link atsana Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
-Akıncı' Alıntı: mobil link atsana Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Metin MF Üye -Akıncı' Alıntı: bir sokrat sansar kadar değil Genişletmek için tıkla ... emin misin? - - - Eklendi - - - Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
-Akıncı' Alıntı: bir sokrat sansar kadar değil Genişletmek için tıkla ... emin misin? - - - Eklendi - - - Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Enes Üye Battle rap arayan allame ve jokere baksın diyorum. ne sansar ne sago nede bi başkası battle'ı hakkıyla yapamazken bu iki isim dibine dibine
Battle rap arayan allame ve jokere baksın diyorum. ne sansar ne sago nede bi başkası battle'ı hakkıyla yapamazken bu iki isim dibine dibine
Joker Emekli Yönetici Konu Sahibi TheFenomen' Alıntı: Battle rap arayan allame ve jokere baksın diyorum. ne sansar ne sago nede bi başkası battle'ı hakkıyla yapamazken bu iki isim dibine dibine Genişletmek için tıkla ... kesinlikle katılıyorum
TheFenomen' Alıntı: Battle rap arayan allame ve jokere baksın diyorum. ne sansar ne sago nede bi başkası battle'ı hakkıyla yapamazken bu iki isim dibine dibine Genişletmek için tıkla ... kesinlikle katılıyorum
Kdr05 Üye [video=youtube;0lauZgRl-Vg]http://www.youtube.com/watch?v=0lauZgRl-Vg[/video] - - - Eklendi - - - Abluka Alarm ft. Sagopa Kajmer - Tövbelerim Hasarlı
[video=youtube;0lauZgRl-Vg]http://www.youtube.com/watch?v=0lauZgRl-Vg[/video] - - - Eklendi - - - Abluka Alarm ft. Sagopa Kajmer - Tövbelerim Hasarlı
Akıncı Üye TheFenomen' Alıntı: Battle rap arayan allame ve jokere baksın diyorum. ne sansar ne sago nede bi başkası battle'ı hakkıyla yapamazken bu iki isim dibine dibine Genişletmek için tıkla ... bende dinlerim ikisini
TheFenomen' Alıntı: Battle rap arayan allame ve jokere baksın diyorum. ne sansar ne sago nede bi başkası battle'ı hakkıyla yapamazken bu iki isim dibine dibine Genişletmek için tıkla ... bende dinlerim ikisini
Akıncı Üye Defkhan & Crak & Albatros & Geeflow - Kirli Sokaklar sözleri çok hoşuma gitti - - - Eklendi - - -
Joker Emekli Yönetici Konu Sahibi -Akıncı' Alıntı: Defkhan & Crak & Albatros & Geeflow - Kirli Sokaklar sözleri çok hoşuma gitti - - - Eklendi - - - Genişletmek için tıkla ... Defkhan'da çok iyi bir mc.
-Akıncı' Alıntı: Defkhan & Crak & Albatros & Geeflow - Kirli Sokaklar sözleri çok hoşuma gitti - - - Eklendi - - - Genişletmek için tıkla ... Defkhan'da çok iyi bir mc.
Akıncı Üye Joker' Alıntı: Bende bilmiyorum niye öyle oldu şimdi Genişletmek için tıkla ... bir daha bu konuyu hortlatmayacam sonra site gidiyor
Joker' Alıntı: Bende bilmiyorum niye öyle oldu şimdi Genişletmek için tıkla ... bir daha bu konuyu hortlatmayacam sonra site gidiyor