Metin MF Üye 4un6si' Alıntı: haklısın nigga ama bezdirdiler artık Genişletmek için tıkla ... sen de hakaret ettin, nigger diyerek ırkçılık yapıyorsun.
4un6si' Alıntı: haklısın nigga ama bezdirdiler artık Genişletmek için tıkla ... sen de hakaret ettin, nigger diyerek ırkçılık yapıyorsun.
Berk E. Üye Joker' Alıntı: Bugün günlerden Rhymestein adamım Genişletmek için tıkla ... Albume kavuscazz
Joker Emekli Yönetici Konu Sahibi Berk E.' Alıntı: Albume kavuscazz Genişletmek için tıkla ... Benim yarın kesinlikle sipariş vermem lazım
Berk E.' Alıntı: Albume kavuscazz Genişletmek için tıkla ... Benim yarın kesinlikle sipariş vermem lazım
Berk E. Üye Joker' Alıntı: Benim yarın kesinlikle sipariş vermem lazım Genişletmek için tıkla ... Bu album icin gec bile kalmissiniz
Joker' Alıntı: Benim yarın kesinlikle sipariş vermem lazım Genişletmek için tıkla ... Bu album icin gec bile kalmissiniz
Joker Emekli Yönetici Konu Sahibi Berk E.' Alıntı: Bu album icin gec bile kalmissiniz Genişletmek için tıkla ... Birşeyi çok isterseniz olmazmış ya benim durum o.Her seferinde araya bir iş giriyor.Bir gidemedim ptt'ye
Berk E.' Alıntı: Bu album icin gec bile kalmissiniz Genişletmek için tıkla ... Birşeyi çok isterseniz olmazmış ya benim durum o.Her seferinde araya bir iş giriyor.Bir gidemedim ptt'ye
Berk E. Üye Joker' Alıntı: Birşeyi çok isterseniz olmazmış ya benim durum o.Her seferinde araya bir iş giriyor.Bir gidemedim ptt'ye Genişletmek için tıkla ... Kismet artik bu aksam uyuyamam ben
Joker' Alıntı: Birşeyi çok isterseniz olmazmış ya benim durum o.Her seferinde araya bir iş giriyor.Bir gidemedim ptt'ye Genişletmek için tıkla ... Kismet artik bu aksam uyuyamam ben
Joker Emekli Yönetici Konu Sahibi Berk E.' Alıntı: Kismet artik bu aksam uyuyamam ben Genişletmek için tıkla ... Sen ne zaman sipariş verdin
Berk E.' Alıntı: Kismet artik bu aksam uyuyamam ben Genişletmek için tıkla ... Sen ne zaman sipariş verdin
Joker Emekli Yönetici Konu Sahibi Berk E.' Alıntı: Carsamba gunu Genişletmek için tıkla ... yarına eline ulaşır o zaman bende yarın verebilirsem vericem imzalı albüm almayı istiyorum
Berk E.' Alıntı: Carsamba gunu Genişletmek için tıkla ... yarına eline ulaşır o zaman bende yarın verebilirsem vericem imzalı albüm almayı istiyorum
Berk E. Üye Joker' Alıntı: yarına eline ulaşır o zaman bende yarın verebilirsem vericem imzalı albüm almayı istiyorum Genişletmek için tıkla ... Yarin imzali icin son gun hocam hemen yatirip resmi atman lazim
Joker' Alıntı: yarına eline ulaşır o zaman bende yarın verebilirsem vericem imzalı albüm almayı istiyorum Genişletmek için tıkla ... Yarin imzali icin son gun hocam hemen yatirip resmi atman lazim
Joker Emekli Yönetici Konu Sahibi Berk E.' Alıntı: Yarin imzali icin son gun hocam hemen yatirip resmi atman lazim Genişletmek için tıkla ... Aynen yarın bir şekilde halledip atacağım.
Berk E.' Alıntı: Yarin imzali icin son gun hocam hemen yatirip resmi atman lazim Genişletmek için tıkla ... Aynen yarın bir şekilde halledip atacağım.
Berk E. Üye Joker' Alıntı: Aynen yarın bir şekilde halledip atacağım. Genişletmek için tıkla ... Insallah halledersin hocam
Joker' Alıntı: Aynen yarın bir şekilde halledip atacağım. Genişletmek için tıkla ... Insallah halledersin hocam
Joker Emekli Yönetici Konu Sahibi Berk E.' Alıntı: Insallah halledersin hocam Genişletmek için tıkla ... İnşallah kardeşim.Acayip heyecanlıyım
Berk E.' Alıntı: Insallah halledersin hocam Genişletmek için tıkla ... İnşallah kardeşim.Acayip heyecanlıyım
Berk E. Üye Joker' Alıntı: İnşallah kardeşim.Acayip heyecanlıyım Genişletmek için tıkla ... Aynen Joker kadar heyecanliyim belkide
Joker' Alıntı: İnşallah kardeşim.Acayip heyecanlıyım Genişletmek için tıkla ... Aynen Joker kadar heyecanliyim belkide
Joker Emekli Yönetici Konu Sahibi Berk E.' Alıntı: Aynen Joker kadar heyecanliyim belkide Genişletmek için tıkla ... Bu albüm diğer albümlere kıyasla çok daha farklı oldu belkide o yüzdendir bu heyecan gerçekten çok merak ediyorum.
Berk E.' Alıntı: Aynen Joker kadar heyecanliyim belkide Genişletmek için tıkla ... Bu albüm diğer albümlere kıyasla çok daha farklı oldu belkide o yüzdendir bu heyecan gerçekten çok merak ediyorum.
Berk E. Üye Joker' Alıntı: Bu albüm diğer albümlere kıyasla çok daha farklı oldu belkide o yüzdendir bu heyecan gerçekten çok merak ediyorum. Genişletmek için tıkla ... Mete abi bu albumle cok iyi yerlere gelcektir
Joker' Alıntı: Bu albüm diğer albümlere kıyasla çok daha farklı oldu belkide o yüzdendir bu heyecan gerçekten çok merak ediyorum. Genişletmek için tıkla ... Mete abi bu albumle cok iyi yerlere gelcektir
Joker Emekli Yönetici Konu Sahibi Berk E.' Alıntı: Mete abi bu albumle cok iyi yerlere gelcektir Genişletmek için tıkla ... İnşallah.Birde barışsalardı Hamza abiyle
Berk E.' Alıntı: Mete abi bu albumle cok iyi yerlere gelcektir Genişletmek için tıkla ... İnşallah.Birde barışsalardı Hamza abiyle
Berk E. Üye Joker' Alıntı: İnşallah.Birde barışsalardı Hamza abiyle Genişletmek için tıkla ... Insallah hocam insallah
Joker' Alıntı: İnşallah.Birde barışsalardı Hamza abiyle Genişletmek için tıkla ... Insallah hocam insallah