Rap dinleyen var mı ?

Enes

Üye
Ne konuda öndeki hacı ? Freestyle tamam ama ben battle ve diss konusunda Joker daha iyi.
Milletin gözünde Allame hep bi adım önde bence. Ki zaten battle ve disste tabi ki Joker üstüne yok. sen bi ara Joker ben bataryada değilim demişti gibi bişey dedin peki arkadan batarya bağıran kim

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Tepkiler: Joker

Joker

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Küslük büyük bunu anladık.Birbirine kardeşim diyen adamlar şuan aynı partiye bile gitmiyorlar.O yüzden dedi bence Joker bu lafı.

Tepkiler: doctorrr ve Enes

Joker

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sen hem adamı o kadar kalayla

Bu diss değil.Adamlar defalarca kez açıkladı.Youtube'a yükleyen arkadaşın izleyici çekme çabası

Tepkiler: doctorrr

Enes

Üye
Küslük büyük bunu anladık.Birbirine kardeşim diyen adamlar şuan aynı partiye bile gitmiyorlar.O yüzden dedi bence Joker bu lafı.
Cezayla Sansarla feat attı ama adam

doctorrr

Üye

doctorrr

Üye
Bu diss değil.Adamlar defalarca kez açıkladı.Youtube'a yükleyen arkadaşın izleyici çekme çabası
aa sonunda diss to allame & joker yazıyomuş görmedim valla yani diss track diye paylaşmadım parça güzel diye

Joker

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
aa sonunda diss to allame & joker yazıyomuş görmedim valla yani diss track diye paylaşmadım parça güzel diye
Aynen parça güzel

Tepkiler: doctorrr

Joker

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Bak bak Allame Joker ayıramadım

Bundan sonra ancak diss atarlar
Ayıramazsın pc hata verir

Allame radyo yayınında söyledi ya.Ben önceden çalıştığım birine asla diss atmam dedi.Ki bence de doğrusu bu.

Tepkiler: Enes

Enes

Üye
Ayıramazsın pc hata verir

Allame radyo yayınında söyledi ya.Ben önceden çalıştığım birine asla diss atmam dedi.Ki bence de doğrusu bu.
iyi demiş bana o konuşmaları bulabileceğim bi yer lazım...
Ne bakıyon özel klasörüne kimse giremez

Joker

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi demiş bana o konuşmaları bulabileceğim bi yer lazım...
Ne bakıyon özel klasörüne kimse giremez
Sunucu açıklama yaptı.Facebook sayfasından paylaşacaklarmış.Ama zamanı belli değil.

Joker

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Uğraştırma beni paylaş burda
Tamam tamam .Bu arada radyonun ilk yayınında kimler varmış biliyor musun ? Anıl Piyancı, Grogi, Keişan, Red, Ados, Allame, Joker, Lider-Hasip Aksu.Yayın kargaşada yapılmış

Enes

Üye
Tamam tamam .Bu arada radyonun ilk yayınında kimler varmış biliyor musun ? Anıl Piyancı, Grogi, Keişan, Red, Ados, Allame, Joker, Lider-Hasip Aksu.Yayın kargaşada yapılmış
dur bakayım çıkmam gerek gelince yorumlarım bunu