Rap dinleyen var mı ?

Joker

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yaşım 13 olmasaydı benim de bir kredi kartıım olsaydı keşke
Kredi kartına ihtiyacın yok ki.Ptt'ye gidip o Joker'in hesabına 10 tl yatıracaksın.Makbuzun fotoğrafını ve bilgilerini mail olarak atacaksın.Bir kaç gün içinde eline ulaşır

Tepkiler: Haluk.

Haluk.

Üye

Kredi kartına ihtiyacın yok ki.Ptt'ye gidip o Joker'in hesabına 10 tl yatıracaksın.Makbuzun fotoğrafını ve bilgilerini mail olarak atacaksın.Bir kaç gün içinde eline ulaşır

Vay demek o kadar basit he sağ olun

Tepkiler: Joker

Metin MF

Üye
inat ettim sırf sansarla feat olduğu için almayacağım neden sevdiğim adamın üstünden prim yapan annesine söven birine destek olayım

Tepkiler: Haluk. ve Joker

Enes

Üye
Albüm Sansarın değil Jokerin unuttunuz sanırım

Joker

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Enes'e katılıyorum.Birini sevmiyor olabilirsin ama sırf şarkıda adı geçiyor diye albümü almamak çok mantıksız.

Bu arada

Albüm Duyurusu: Rhymestein albümü cd formatı ile alakalı bazı problemlerden dolayı gecikmeli olarak dinleyicilere ulaşacaktır. Kargoya verilmek üzere hazırlanan kopyalar tekrar basılacağından dolayı 1 haftalık bir gecikme yaşanacak. Bu kusurumuzu affettirmek adına Joker 13 eylül'e kadar verilen tüm siparişleri isme özel imzalayacaktır. Tüm albüm siparişleri kesin olarak 13 eylül'de kargoya verilmiş olacaktır ve 2 iş günü içerisinde adresinize teslim edilecektir. Tekrar gösterdiğiniz ilgiye teşekkürlerimizi sunarız. Albüm imza günleri için (Eskişehir, Ankara, Bursa, İstanbul, Kayseri) sayfamızı takipte kalın. Sevgiler...

Tepkiler: Haluk., Berk E. ve Enes

Enes

Üye
Hayallerim yıkıldı çipetpet

Berk E.

Üye

Yetisemeyip imzali isteyenlere gun dogdu ama daha cok bekliycez