Rambo_FT'nin Mekânı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Eskiden çok daha boş olurdum. Öyle bir ekip kurmaya kalkıştım ki, resmen MaxiCep'i ele geçirecek bir ekip. Eskisine oranla çok yoğunum artık.
anlıyorum... Bende çok yoğunum. MaxiPDA için yarım kalan çeviriler. Var. Bir oyuna efekt modu yaptım betada bırakmak zorunda kaldım. 1 gb ram var win7 yarısını yiyiyo... xp atmak lazım oda 2 saatte anca biçimlendiriyo atmak zor geliyo....

Hayvan bakıyorum balık &tavşan akvaryum temizlencek uğraşması zorm tavşan desen... Hazır yem alsan çok pahalı yarım kilo palet yem 5 tl ot mot veriyom
senin kadar yoğun değilimdir aslında.

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Yoğunsun ancak yoğunluk kişiden kişiye değişir. Belki benden yoğunsundur bilemem. Okul başlayınca işleri gevşeteceğim. Hazır okul başlamamışken işimi şimdiden yoğunlaştırıyorum ki biraz yol alayım. Sonra yavaşlatsam da devamı gelir

cfw den sıkıldın ama şimdi cfw lazım.
Sende 5800 tck v1 sitil 5 varmı? Arşiv filan? Belle final i bi deneyeyim dedim elimde kaldı. tekrar v1 i indirmek için senin linke gittim. Çoktaan çöpe girmiş bile belledede topbar daha o kadar iyi değil. Bazı yerlerde görüntü bozukluğu ve butonlar topbar ın altında kalıyo belle ikonu sevmediğim için n8 ikon pakedini attım fakat bazı yerler eksik kalmış ...
anılbaranda varmış upload etmiyor

Anlaşılan bu forumda Rambo_FT' yi seven çok az kişi var... Yazık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...