Ramazanın Her Gününe Güzel bir Film'e Ne dersiniz..?

Sponsorlu Bağlantılar

caglet

caglet

Üye
    Konu Sahibi
Ramazanın Her Gününe Güzel bir Film'e Ne dersiniz..?
Arkadaşlar düşündümde Ramazan'da orucu nasıl tutmalıyız nelere dikkat etmeliyiz , ne yemeliyiz.. Herşeyi arkadaşlarımız paylaşıyorlar sağolsunlar ama biliyorsunuz ki günler uzadı ve zaman geçmek bilmiyor..Bende düşündüm sizler için her gün birbirinden keyifli ve alternatifli Filmlerle orucu kolayca bitirmenize yardımcı olucam. Ayrıca izledikten sonrada burda yorum + paylaşımlarla sohbete devam edebiliriz diye düşündüm... Şimdi İlk günün filmleriyle sizi yalnız bırakalım.

06.08.11 Cumartesi

• Beğen
Tepkiler: CryDaqqeR

Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
tron efsanesini izliycem :tşk:

OğuzcanAbi

Üye
ben lost izlemesem izlerdim ama lost daha cazip :ehe

caglet

caglet

Üye
    Konu Sahibi
hacı dizi değil sinema filmi..

ıspider

ıspider

Üye
Yanlış anlaşılmasın ama Ramazanda boş vakitlerde kaza namazlarını kılalım desek kimse kalmaz ortalarda be abi, hakkaten ne ehlikeyf olmuşuz ya bu ayın rahmetinden istifa edip bonusları kapmak varken, vakit geçirip açlığı unutmak için yollar arıyoruz bende dahil tabi ramazan sadece açlık ve susuzlukla değil bizi günah işlemeye itenlerden kaçınıp, ibadet ederekte geçirilmeli[8D] Ama hdd doluyken biraz zor geliyor insana ama imkansız değil. Bilcümle hayırlı ramazanlar.

caglet

caglet

Üye
    Konu Sahibi
Hocam çok haklısn ama şoyle dusun sımdı fılm ızlerken yalnızca filme konsantre olcaz e o zmnda günah işlememiş olucaz anladın mı :D ayrıca bu şekildeki farklı fikirler buraya eklenir ama buraya ben konu açarken ne yazıyım hadi hep birlikte kaza namazı kılalım mı dıyım :D
kılmak isteyen kılar zaten onun için bu tarz konuları göremezsiniz hocam hemen genele yaymayın

ıspider

ıspider

Üye
Yok yanlış anlama konuya bişey dediğim yok. Hatta şu anda bende vakit geçsin diye film izliyorum, elbetteki ramazanı herkes istedi şekilde geçirir, bu kişinin kendisiyle ilgili sevabıda günahıda onu ilgilendirir bu konuda kimsenin kimseye karışmaya hakkı dinende olsa zaten yok. Sizlerde bilirsiniz ki dinimizde asla zorlama yok, sadece teşvik vardır ne güzel bi anlayış dimi?. Ben sadece din kardeşleri olarak bazı şeylerde keşke üşengeç ve tembel olmasak diye hayıflandım, yoksa ben kimim ki emri vaki millete akıl satayım. Hayırlı ramazanlar.

Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
Bugün Planımda Collateral, Despicable Me , Matrix ve Ghost Ship var

enes122

enes122

Üye
Hiç üşenmedim oturdum 2 saat 40 dakika Scarface'i izledim

3mremr3

3mremr3

Üye
Yüzüklerin efendisi serisi izleyin ramazan ayı biter :) yada pc oyunu oynayın zaman hızlı geçer

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Atakan somuru:

tempestshine

tempestshine

Üye
Oyunlarda sarmıyor artık.

Üst Alt