zaza Üye esra seyhan' Alıntı: zaza allah seni o ramazan davulu etsin emiiiii Genişletmek için tıkla ... ALLAH bir an önce canımı alsın ama öyle bişey olmasın
esra seyhan' Alıntı: zaza allah seni o ramazan davulu etsin emiiiii Genişletmek için tıkla ... ALLAH bir an önce canımı alsın ama öyle bişey olmasın
vapur dumanı Üye Konu Sahibi zaza açtığım konulara bak bence sen kaşındın.neyse ben şimdi çıkıyorum eve geçince devam edecem ve bunu okuyan arkadaşlar bu dileğim için sizden detek bekliyorum.DESTEK yaz Esra seyhana yolla )))
zaza açtığım konulara bak bence sen kaşındın.neyse ben şimdi çıkıyorum eve geçince devam edecem ve bunu okuyan arkadaşlar bu dileğim için sizden detek bekliyorum.DESTEK yaz Esra seyhana yolla )))
Anıl Umut Emekli Yönetici zaza' Alıntı: o onların eline verenlerin suçu davulcuların değil Genişletmek için tıkla ... Kardeşim ben bilmiyorum başka birine verin diyebelerdi.3 kuruş için milletin başını şişiriyorlar.
zaza' Alıntı: o onların eline verenlerin suçu davulcuların değil Genişletmek için tıkla ... Kardeşim ben bilmiyorum başka birine verin diyebelerdi.3 kuruş için milletin başını şişiriyorlar.
-efşan Üye esra seyhan' Alıntı: yok yok daha diil Genişletmek için tıkla ... daha diil ne kız olacak yani
-efşan Üye esra seyhan' Alıntı: valla bende kendimden.insanlar bööle cinnet geçiriyolar demekki :d Genişletmek için tıkla ... esra bana kıymaaaa
esra seyhan' Alıntı: valla bende kendimden.insanlar bööle cinnet geçiriyolar demekki :d Genişletmek için tıkla ... esra bana kıymaaaa
-efşan Üye esra seyhan' Alıntı: ayy yok canım sana ne kıyacam.elimi adama bulamam ben Genişletmek için tıkla ...
esra seyhan' Alıntı: ayy yok canım sana ne kıyacam.elimi adama bulamam ben Genişletmek için tıkla ...