Ram Yükseltmek İstiyorum Nasıl Yapabilirim?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
    Konu Sahibi
Ram Yükseltmek İstiyorum Nasıl Yapabilirim?
Arkadaşlar bilgisayarımın özellikleri:
Foxconn H55MXV Series
W7 Home Premium 64 bit
İntel Core i3 Dual Core(H-T) 3.20 ghz
4 GB Ram DDR3 Channels: Dual DRam Frequency: 667.0 mhz Kingston (2 tane var 2gb olarak toplam mhz değeri 1334 oluyor) :)
Atı Radeon HD 4700
Cpu-z programı ile bu bilgilere ulaştım bana yardım edermisiniz? Ek olarak ram taktırabilirmiyim? şimdiden teşekkürler :)

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
amacın ne oyun mu oynatmıyor.
8GB oluncada oynatmaz..
ekran kartın vasat sayılır.

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
    Konu Sahibi
amacın ne oyun mu oynatmıyor.
8GB oluncada oynatmaz..
ekran kartın vasat sayılır.
Gta 4 ve Maxi Payne 3 gibi oyunların sistem gereksinimi oldukça yüksek bunun yanı sıra gta 5 çıkacak ben bu oyunları oynamak istiyorum birde okulda okuduğum bölüm gereği çizim programları falan kullanıyorum. bu yüzden ram'i yükseltmek istiyorum. Ekran kartımın vasat olduğunun farkındayım :(
peki hocam nasıl bir ekran kartı önerirsiniz 2gb ram lik bir ekran kartı W7 için yeterlimi?

Awriyedikkat

Awriyedikkat

Üye
Ekran kartı için bütçe belirlediniz mi?

bboyQ7

bboyQ7

Üye
Ekran kartinin bellegi degil kac bit oldugu onemli 2 gb 128 bit kart 1gb 256 bit kadar iyi calismaz

• Beğen
Tepkiler: L-LumieRe

Software95

Ne zaman aldın bu pc'yi?

Software95

Bak kardeşim sana bir gerçek söyliyeyim mi?Bilgisayarını bilgisayarcılar değil sen yaparsın!Bilgisayardan anlamıyorsan yani sökme takma işinden anlamıyorsan bilgisayarcıya gidipte abi bana bundan takıver böyle olsun şöyle olsun dersen adam en yüksek maliyete en düşük parçayı takar çoğunda durum böyle.Ama sen internetten kendi parçanı alır kendin takarsan hem ne taktığını bilirsin hemde eğlenceli bir deneyim olur.Büyük ihtimalle DDR3 1066 mhz çalışabilir ama anakart desteklerse.Ekran kartı müzelik olmuş onu söylemekte fayda var adam olurmu dersen birazda olsa o.c ile yola sokulabilir ama çok şey beklersen dayanmaz söyliyeyim!

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Ekran kartinin bellegi degil kac bit oldugu onemli 2 gb 128 bit kart 1gb 256 bit kadar iyi calismaz
çalışırrrr.. çalışırrrr.. 1gb 128 bitler şimdi nice 256bit eziyor.

sisteme öneri ise sen boşuna masrafa girme home premium64 için 4gb ram yeterde artar.
hiç elleşme bu kasaya.

Ali58_58

Ali58_58

Üye
bencede ben ati 256 mb 32 bit ekran kartı intel pentium 4 işlemci 1tane 1 gb 1tanede 512 mb ram var :D rahatça kullanıyorum oyun dışında tabi 1 gb ekran kartın varmış beğenmiyosun bilgisayarın heryönden benimkinden güzel aslında pcen çok güzel gta 5 i bile kaldırır kasarmı bilmem ama o yüzden arkadaşın dediği gibi elleşme ocde yapma oc+oyun ekran kartını büyük riske atmaktır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...