RAM YÜKSELTME 2 GB tan..4 GB çıkarma

Sponsorlu Bağlantılar

FARUKBABA01

Üye
    Konu Sahibi
RAM YÜKSELTME 2 GB tan..4 GB çıkarma
SONY VOİL SZ460N Marka leptop var bunun RAM 2 GB var.. Teknik servis 4 e çıkarabiliriz AMA 3 görünür diyor...Bildigim kadarıyla XP 4 göstermez 3 görür AMA windosw 7 16 kadar gösterebiliyor zaten Masa Üstüm var 16 .lık SANIRSAM teknik servis 3 takıp 4 ün parasını alacak bu konuda Bilgisi olana arkadaşlar cevap verirse teşekkür EDERİMMM: Ne yapmalıyım bu Dogru olabilirmi Hem 8 GB cıkarmak mümkün degilmiş En azında 4 olsun dedim sevgilerle.........:bye2:

• Beğen
Tepkiler: suskun_56

talha0594

talha0594

Üye
babam da sony vaio sz serisndn bır laptop var ve bzde ona 1 hafta önce w7 yükldk ondada ram 3.12 gorunuyor bunun 2 nednı var 1.si işletm sistemı 32 bit onun için ramın en fzla 3.5 gb kullanilablr 2.sı ise 7400 go ekran kartı ramdn beslenr ve ondn da bı yaklask 400 mb gder .d ndeni bu umarm yardmcı olablmsmdr .d

Mr.Crunch

Mr.Crunch

Üye
32bit işletim sistemlerinin kralı gelsin 3,25'ten yukarı göremezsiniz. İster vista olsun ister Windosw 7 olsun.
Daha üzerinde kullanmak için 64bit işletim sistemi kullanmanız gerekli. 64bit XP'de yüklerseniz kullanırsınız, FreeBSD'de yüklerseniz kullanırsınız.
Ancak bir başka konu da anakartınızın desteği. Sadece işletim sisteminin desteklemesi yetmiyor aynı zamanda anakartın desteklemesi gerekiyor.

Yani servisin dediği doğru. Ancak "4 parası alıp 3 takacak" diyorsanız CPU-z programını indirirsiniz, RAM slotlarına bakarsınız hangi yuvada ne kadarlık parça takılmış görürsünüz.

Ek olarak: Bir de Türkçe kullanımına dikkat etse bazı yazanlar. MSN'de konuşmadığının farkına varıp adam gibi yazıverse. Dünya daha güzel bir yer olmaz ama en azından rahat okuruz.

FARUKBABA01

Üye
    Konu Sahibi
Yorumlarınız güzel açıklayıcı teşekkürler......

mert bekdemir

Üye
bende exper var ramı 2 ama oyunları açmıyor bunu yükseltmek için nayapmam lazım

Mustafa1300

Mustafa1300

Üye
64 bit xp vista windows 7 ile 4 ve üstü görebilirsin 32 bitlik tüm işletim sistemlerinde 3,25 görürsün

okankoc

okankoc

Üye
normal ddr2 ramlerde yukseltme yapıla biliyomu aceba:)

1907dogukan1907

Üye
arkadaslar bunlarla ugrasmayın pc nıze ram alın akın 8 gb ram wr pcde bana yetıyor oncekı pc me ram yukseltme programı yukledm pc coktu sızın ıcın soyluyrm.... :oke:

phack

Üye
faruk baba 01 ben ce ekran kartını değiştirin ozaman açılacak görürsün benim de öyley ben taktırdım hem hafızası genişledi

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
konu taaa 11 ay once sonlanmıs sen yenı cevap yazıyorsun... Ne dıyım akıl fıkır lazım :)

Üst Alt