Gallahad
Üye
Ne okuduğun önemli değil kardeşim. 7 ve üstü sistemlerde çekirdekler format atmaksızın açılışta otomatik güncellenir. Senin dediğin XP devrinde kaldı.Bende 4 sene bilgisayar okudum şuan da bilgisayar işi yapıyorum
Merhaba Arkadaşlar.
Önceki Leptobumda Kötü Bir İşlemci Vardı Remide 2 gb dı
Ama Onda Okadar Kasma Olmazdı Şimdiki Bilgisayarımda İntel core i5 vE aYNI 2GB Lik Ram Var Ama Ram %78 %81 Lerde Geziyor Uygulamalar Zar Zor Açılıyor Windows 7 ultimate Kullanıyorum Temalar Açık Masaüstünde Fazla Birşey Yok avg 2015, advanced syestem care ,ccleraner Kullanıyorum.
Virüs olduğunu sanmıyorum. Eğer ki günceleme filan varsa olabilir. Svchost.exe nin fazla ram kaplaması sonucu olabilir. Genelde hızlı geri getirme içindir. Uygulamaların yavaş açılmadı hdd kaynaklı. Güncelleme olmayan bir iso bulmayı deneyebilir.eğer makina boştayken bu ram değerlerini kullanıyorsa muhtemelen sisteminde virüs trojan reklam yazılımı vs. vardır. Malwarebytes ile sistemini tara, sonra da adwcleaner ile tarama yap. Eğer donanımında problem yok ise sorun çözülür. Bir ihtimalde harddiskin problemlidir o yüzden çok fazla ram kullanır bunun için ise hd sentineli kur ve diskin sağlamlığını kontrol et.
Çok harcayana sağ tıklatıp hizmetlere gel. Hangi hizmetleri içerdiğini öğren. Google da services.msc hakkında bilgiler edin. Bazı hizmetleri kapatman senin yararına olabilir. Bilgisayara az da olsa katkısı olur. Win8.1 kullanıyorsan ve yanlış sitelerde dolaşmıyorsan antivirüse gerek yoktur defender güncel olması yeterlidir. Diskleri dinamik diske dönüştürebilirsin. Ancak eski haline getirmek için bütün herşeyin silinmesi gerekir burayı iyi düşün. 4gb ve altı ram varsa 32 bit sistem kurmayı dene. Pc içindeki alet edevatın fazla ısınmamasına dikkat et yavaşlatabilir. Aklıma başka da bişe gelmiyorsvchost exe ram çok tüketiyor ama bilgisayarım güncel
Windows 8.1 Kuracağım Birazdaha Böyle İdare EdeyimÇok harcayana sağ tıklatıp hizmetlere gel. Hangi hizmetleri içerdiğini öğren. Google da services.msc hakkında bilgiler edin. Bazı hizmetleri kapatman senin yararına olabilir. Bilgisayara az da olsa katkısı olur. Win8.1 kullanıyorsan ve yanlış sitelerde dolaşmıyorsan antivirüse gerek yoktur defender güncel olması yeterlidir. Diskleri dinamik diske dönüştürebilirsin. Ancak eski haline getirmek için bütün herşeyin silinmesi gerekir burayı iyi düşün. 4gb ve altı ram varsa 32 bit sistem kurmayı dene. Pc içindeki alet edevatın fazla ısınmamasına dikkat et yavaşlatabilir. Aklıma başka da bişe gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?