Ram yaktım

-Emre

Üye
Power supply full yanmıştır dolayısıyla anakart Vs de gider zaten normal fanın 12 voltla yanması imkansız @phasan

phasan

Üye
Bılmıyorum ama nadıl yaptıysa yakmış

Konu Sahibi
Tepkiler: SoulsEagle ve -Heisenberg-
Mod olcak bi de pc bölümünde adam ram yakıyor

Revengeful

Emekli Yönetici
Videoyu ilerlettiğimde bazen mavi ekran verip kapanıyor -.- ekran kartı, bios vs her haltı güncelledim, yeni atikmdag.sys oluşturdum yok beceremedim. Şimdi sana sormaya korkuyorum çözümü

Tepkiler: UpOneTR

Nextman

Emekli Yönetici
Test ederek yönetici seçmekte yarar varmış demek forumda sorun çıkmaz umarım başarılar

Tepkiler: Revengeful
    Konu Sahibi
Videoyu ilerlettiğimde bazen mavi ekran verip kapanıyor -.- ekran kartı, bios vs her haltı güncelledim, yeni atikmdag.sys oluşturdum yok beceremedim. Şimdi sana sormaya korkuyorum çözümü
Donanımsal bir sorun olabilir mi acaba, kart arızalanmış falan ? Eğer sadece video ilerlettiğinde yapıyorsa yazılımsaldır. Videoları torch browserdan izle eğer olmazsa "tails" adlı güvenli bir usb/cd den önyüklenebilen live cd var onun tarauıcısıyla video açmaı deneyebilirsiniz alternatif olarak. Eğer bunlar işe yararsa ya tarayıcı ayarlarında falan sorun vardır, ya da pc ye virüs bulaşmış olabilir. Bazı virüsler bu tarz mavi ekran hatalarına (hatta çökmelere) sebep olabiliyor

Tepkiler: Revengeful

Revengeful

Emekli Yönetici
video oynatırken donanım hızlandırma desteğini kaldırdım, işe yarayacak gibi