law18 Üye Sagol kardeş. Peki senın dedıgın degılde şunu alsam: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
L-LumieRe Üye law18' Alıntı: Sagol kardeş. Peki senın dedıgın degılde şunu alsam: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... çok gereksiz masraf olr hem zaten anakartın max 667mhz destekliyor. en uygunları benım yazdıklarım
law18' Alıntı: Sagol kardeş. Peki senın dedıgın degılde şunu alsam: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... çok gereksiz masraf olr hem zaten anakartın max 667mhz destekliyor. en uygunları benım yazdıklarım
L-LumieRe Üye law18' Alıntı: Sagol pekı toplam 4 Gb yapsam iyi olmaz mı? Genişletmek için tıkla ... sistemin zaten performanslı birşey değil. alacagın ekran kartıyla beraber işlemcin için iyi olur. gerek yok 3 gb ram yeter. 4gb olması hız kazandırmaz pc ye takma kafana. isterse 8gb olsun. fark yapmaz.
law18' Alıntı: Sagol pekı toplam 4 Gb yapsam iyi olmaz mı? Genişletmek için tıkla ... sistemin zaten performanslı birşey değil. alacagın ekran kartıyla beraber işlemcin için iyi olur. gerek yok 3 gb ram yeter. 4gb olması hız kazandırmaz pc ye takma kafana. isterse 8gb olsun. fark yapmaz.
law18 Üye Sagol kardeş rahatlıkla oyun oynaya bılırım demi?Yani verdığım para boşuna gıtmez inş.Bir de taşına bılır hard disk önerebılcen mı? Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sagol kardeş rahatlıkla oyun oynaya bılırım demi?Yani verdığım para boşuna gıtmez inş.Bir de taşına bılır hard disk önerebılcen mı? Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
law18 Üye Anlayan var mı kardeş - - - Eklendi - - - Hard diskte mı fıkrın yok yoksa RAM ve Ekran Kartın damı
L-LumieRe Üye law18' Alıntı: Anlayan var mı kardeş - - - Eklendi - - - Hard diskte mı fıkrın yok yoksa RAM ve Ekran Kartın damı Genişletmek için tıkla ... töbe yaa... 10 kere yazdım ekran kartı ve ram hakkında harddiskle ilgili bir fikrim yok.
law18' Alıntı: Anlayan var mı kardeş - - - Eklendi - - - Hard diskte mı fıkrın yok yoksa RAM ve Ekran Kartın damı Genişletmek için tıkla ... töbe yaa... 10 kere yazdım ekran kartı ve ram hakkında harddiskle ilgili bir fikrim yok.
L-LumieRe Üye law18' Alıntı: kardeş benım anakart i3 işlemciyi desteklemez demı Genişletmek için tıkla ... hayır.
L-LumieRe Üye law18' Alıntı: tuh destekleyen bır şey onerırmısın Genişletmek için tıkla ... ne için. durduk yere eski sisteme masrafa girişme.
law18' Alıntı: tuh destekleyen bır şey onerırmısın Genişletmek için tıkla ... ne için. durduk yere eski sisteme masrafa girişme.
law18 Üye tmm kardeş sagoll - - - Eklendi - - - Kardeş bana i3 işletim sistemli bir pc toplarmısın max 1000tl