ram programi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

devel-su

Üye
Java.. Niye ihtiyaç duyuyorsunuz, Mobile'den üstün olduğu yönü nedir?

dawid

dawid

Üye
    Konu Sahibi
kardesim o zaman bana dns ayarlarini yaziyla verebilrmisin lutfen resim dekiler pek gorunmuyor

devel-su

Üye
Resme tıklayacaksın.

KxTR79

KxTR79

Üye
opera mobilede turboyu açınca girmiyormu ?

dawid

dawid

Üye
    Konu Sahibi
anladim benim girdigim dns ler ama ben indirme yapamadim bakim biraz daha ugrasayim saygilar tesekkurler. bu arada opera turboyu acinca giriyor ama indirmiyor

devel-su

Üye
Ben girdim siteye bir video buldum indir dedim üyelik istedi, üye oldum indirdi. Gece internet paketim yenilenecek o zaman bir de şebekeyle denerim.

dawid

dawid

Üye
    Konu Sahibi
kardesim sonunda basardim 4shared de oturum actim ve indirdim tesekkur ederim sana ve herkese

pRime.

pRime.

Üye
Java.. Niye ihtiyaç duyuyorsunuz, Mobile'den üstün olduğu yönü nedir?

Java falan değil öncelikle. İos sürümü de var symbian sürümü de. Opera sitesinden sürümlere bakabilirsiniz. Ayrıca siteleri veri sıkıştırma kullanarak ve bulut sunucu üzerinden açtığı için daha hızlı ve ekonomik oluyor. Siteleri Mobile kadar iyi görüntülemese de internet pakedi az olanlar için birebir.

dawid

dawid

Üye
    Konu Sahibi
ewet bencede mini lazim faydasi cok olsa cok ise yarar

devel-su

Üye

Java falan değil öncelikle. İos sürümü de var symbian sürümü de. Opera sitesinden sürümlere bakabilirsiniz. Ayrıca siteleri veri sıkıştırma kullanarak ve bulut sunucu üzerinden açtığı için daha hızlı ve ekonomik oluyor. Siteleri Mobile kadar iyi görüntülemese de internet pakedi az olanlar için birebir.

Java olarak da sürülüyor, N9 için sunulan bir opera mini vardı, ondan bahsediyorum ben. Opera Mini Mobile'dan daha yavaş çalışıyor, eskiden bu fark çok daha barizdi. Opera Mini'nin o özelliği Mobile'da da var, Opera Turbo. Daha önce de belirttim, Mini'de bu varsayılan olarak gelirken Mobile'da kullanıp kullanmamak size kalmış. Ben kullanmıyorum mesela, Turbo olunca veri daha az olsa bile siteler geç açılıyor Opera Server'larına uğradıkları için. Buna ek olarak resim görüntülemeyi de kapatabiliyorsunuz, daha ne kadar tasarruf yaptırabilir bir tarayıcı? Dediğim gibi Mini'den eksik kalır bir yanı yok.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
aynen veri sıkıştırma için opera turbo yı aktifleştirirsen miniden farkı yok Serdar.

pRime.

pRime.

Üye
Java olarak da sürülüyor, N9 için sunulan bir opera mini vardı, ondan bahsediyorum ben. Opera Mini Mobile'dan daha yavaş çalışıyor, eskiden bu fark çok daha barizdi. Opera Mini'nin o özelliği Mobile'da da var, Opera Turbo. Daha önce de belirttim, Mini'de bu varsayılan olarak gelirken Mobile'da kullanıp kullanmamak size kalmış. Ben kullanmıyorum mesela, Turbo olunca veri daha az olsa bile siteler geç açılıyor Opera Server'larına uğradıkları için. Buna ek olarak resim görüntülemeyi de kapatabiliyorsunuz, daha ne kadar tasarruf yaptırabilir bir tarayıcı? Dediğim gibi Mini'den eksik kalır bir yanı yok.

symbianda da iosda da kullanmış biri olarak mini kesinlikle mobiledan veya o seviyedeki herhangi bir tarayıcıdan çok daha hızlı üstte açıkladığım nedenlerden dolayı. meego sürümünü hiç görmedim ancak yavaş çalıştığını söylediğinize göre beş para etmez bir uygulama yazmış olmalılar. javaya gelecek olursak evet, opera mini'nin java sürümü olduğunu ben de biliyorum ancak çok daha kararlı çalışan, sistemlere özel sürümleri mevcut. indirme sihirbazından hangi sürümü seçeceğiniz size kalmış. mobile'deki turbo özelliği aynı siteyi biraz daha sıkıştırma kullanarak açıyor. sitedeki javascriptler, html5 öğeleri aynen duruyor. mini ise bunları görmezden gelerek siteyi yüklüyor. sitelerin html5 javascript gibi özelliklerini yok saydığı için sayfalar çok daha hızlı yükleniyor ve daha az veri harcıyor. zaten opera'nın mini tarayıcısını yaratmaktaki asıl amaç da bu. sayfaya bir an önce ulaşmak.
bunu 3-4 farklı cihazda kullanarak deneyimlerimden aktarıyorum, uydurmuyorum.
bir de opera mobile mini'den çok daha gelişmiş bir tarayıcı. masaüstü tarayıcılarının rahatlığını cebinize sokuyor. mini ise internet sitelerini en hızlı şekilde cebinize indirgiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt