ram programi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dawid

dawid

Üye
    Konu Sahibi
ram programi
arkadaslar merhaba ram seviyesini nasil goruyoruz ve nasil yukseltiyoruz lazimmi bilmem ama bi program varmi acaba saugilar selamlar

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
drop cache var ama faster n9 yüklüyse telefonda kurma cihaz sapıtır.

dawid

dawid

Üye
    Konu Sahibi
drop cache de swap komple dolu gorunuyor o ne ki ???memory de 380 :(

pRime.

pRime.

Üye
Hayir o dolu gibi gozuken bar aslinda bos rami gosteriyor

dawid

dawid

Üye
    Konu Sahibi
cok tesekkur ederim sagolasiniz arkadaslar

PalmerTech

PalmerTech

Üye
ya arkadaşlar yine siz bilirsiniz de, 1Gb ram var üstünde, uygulamaları da kapatma şansınız var, ne yapacaksınız ki ram uygulamalarını? Onu 512Mb rami olan android 2.x serisi, hiçbir uygulaması kapanmayan telefonu olanlar düşünsün bence :ehe

Bu arada ben terminal komutlarıyla temizlik yapmayı öneririm, forumda var.

dawid

dawid

Üye
    Konu Sahibi
dogru soyluyorsun sadece merak saygilar

pRime.

pRime.

Üye
o komutlar hangileri ya

dawid

dawid

Üye
    Konu Sahibi
pardon alakasi yok ama n9 opera mini olamaz diyorlar ne dersiniz ( webkit degilmiymis neymis)

devel-su

Üye
miniye gerek de yok, olsaydı da ağır çalışırdı.

dawid

dawid

Üye
    Konu Sahibi
butun dosyalar muzikler oyunlar 4 share de ve biz mini olmadan giremiyoruz

dawid

dawid

Üye
    Konu Sahibi
opera mini 4 shared e giriyor

devel-su

Üye
butun dosyalar muzikler oyunlar 4 share de ve biz mini olmadan giremiyoruz

Girdim işte:

Yapmanız gereken kullandığınız bağlantının DNS ayarlarını değiştirmek. Opera Mini ile alakalı bir durum yok, o da giremezdi.

Ayarlar->İnternet bağlantısı->Şebekeleri düzenle->Kullandığınız şebeke/modem->Gelişmiş Ayarlar->

Resimdeki gibi olacak.

dawid

dawid

Üye
    Konu Sahibi
acaba herhangi bisey indirdinmi cunku bizdeki opera mobile labs ta giriyor ama indirmeye gelince giris kabul etmiyor

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
Hocam Drop Cache gayet işe yarıyor çünkü 7-8 uygulama açıp kapadığınızda geçişlerde biraz kastığını görürsünüz ve yaklaşık 100 Mb boş Ram kalır Drop Cache i açıp Free al derseniz 500 Mb'e yakın boş ram ve sıfır kasma elde edersiniz :D

dawid

dawid

Üye
    Konu Sahibi
yaptigin gibi dns ayarlarini degistirdim ama 4shared giriste kaliyor indirme yapmiyor zaten dns ayarlarini degistirmeden opera mobil bunu yapiyor senden tek istegim herhangi bi tel al opera mini ile4sharede gir ve indirdigini goreceksin maakesef bizde olmuyor uzgunum mininin guzellikkerinden faydalanamiyacagiz sanrim saygilar sunuyorum sana ilgilendigin icin sagol

devel-su

Üye
yaptigin gibi dns ayarlarini degistirdim ama 4shared giriste kaliyor indirme yapmiyor zaten dns ayarlarini degistirmeden opera mobil bunu yapiyor senden tek istegim herhangi bi tel al opera mini ile4sharede gir ve indirdigini goreceksin maakesef bizde olmuyor uzgunum mininin guzellikkerinden faydalanamiyacagiz sanrim saygilar sunuyorum sana ilgilendigin icin sagol

Hayır denedim indirebiliyorum. Hangi interneti kullanarak indiremedin, operatör mü ev ağı mı yoksa umumi yer mi?

Opera Mini'nin sihirli güçleri yok, tek farkı java olması ve Opera Turbo'nun varsayılan olarak açık olması, başka da bir farkı yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt