Ram I En Yüksek Tel 3250 Dir Bakin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yalcin_29

Üye
    Konu Sahibi
Ram I En Yüksek Tel 3250 Dir Bakin
Arkadaşlar Ram I En Yüksek Tel 3250 Dir Bilmeyen Herkes Okusun Telefon Tam Bir Canavar Ben şahsen 6600 Ve 6630 Kullandim Ama 3250, 6630 A Fark Atti Manyak Bir Tel Tavsiye Ederim Herkese Ve Rami 333 Mhz Dir Bilgilerinize..

Noktalı,

Üye
sorun hızlı olması galiba :?:

pasa

pasa

Üye
Arkadaşlar Ram I En Yüksek Tel 3250 Dir Bilmeyen Herkes Okusun Telefon Tam Bir Canavar Ben şahsen 6600 Ve 6630 Kullandim Ama 3250, 6630 A Fark Atti Manyak Bir Tel Tavsiye Ederim Herkese Ve Rami 333 Mhz Dir Bilgilerinize..
nokia nın urettiği en problemli cihazlardan biri olmasa kullanılır ama arızalandıgı zaman servis bile yapamıyor:ehe :cool

ucahmetuc

ucahmetuc

Üye
Arkadaşım başlıkta belirttiğin şeyle söylediğin şeyler birbiriyle alakasız. 3250'nin ram'i 32dir. 12si telefon tarafından kullanılır. 20si kullanıcıya ait kısımdır. Ha senin bahsettiğin 333mhz kısmına gelirsek, o telefonun işlemci hızı. Ve evet 3250 şu an piyasadaki en hızlı telefon. Ayrıca son olarakta böyle gereksiz bi başlık açmanı da kınıyorum. Arama yapmadan yeni konu açmayalım. link: TIKLA

NoFe@r

NoFe@r

Üye
3250 sorunlu bir telefon değil ki niçin böye düşünüyorsunuz

Exalans

Exalans

Üye
3250 çabuk bozuluyo

NoFe@r

NoFe@r

Üye
yooo bence bozulmuyor 1 yıldır kullanıom hiçbişi olmadı şükürler olsun

DeathBringer

DeathBringer

Üye
bencede 3250 de hiç bi sorun yok benim arkadaşımda bi tane var 1 yıldır kullanıyo telefon hala taş gibi:cool

koka89

koka89

Üye
Aslında kullanmaya bağlı insanın nasıl baktığıda önemlidir 3250 iyi telefondur ama ses ram ve görünt bakımından.

deagert

Üye
yaw bende 1.3 yıldır war telefon hiç bi şey olmadı öürenci adamım öğrenci adam telefona nası bakar bilirsiniz telefon harika ama artık bu ayıjn sonunda n95 gelio onu bekliom.....Artık buralara gelmem n95 i alınca:D

aptül

Üye
banada n 70 geldi AMA BEN BURALRDAYIM

rapl89

Üye
nokianın en hızlı telefonu 6120c ve n76 360mhz

fatal19ty

fatal19ty

Üye
3250 ii ya ama joysitik beni baya bi ağlatı kırcam telefonu ya

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Hocam ram le ilgili bir konu acmıssın ama 3250 nin işlemci hızını yazmıssın belki bilgisizsin ama bence bir telefonun raminin yuksek olması önemli deil kullandıgı ramın yuksek olması önemlidir ve baska bir acıdan bakarsak kardesım Nokia n82 nin ram i 128 mb ve bunun tamamını neredeyse kullanıyor ve tammm bir canavar bilginize bays:oke:

hasanhasan123

Üye
n95 1 numaraaa :D

pioneer66

Üye
1.5 yıldır kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım kaç defa yere düştü hiç bozulmadı sağlam telefonmuş qerçekten

ersincxc

Üye
haklısın bilader bende baya telefon değiştirdim ama şimdi 3250 var çoq memnunum vallaha çoq güsel hem hızlı hemde sesi çoq güsel :D:pro::pro::pro::pro::pro::pro:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt